Katso HIFK - München ottelu suorana!

Julkaistu: 03.09.2017 10:24


Katso HIFK - München ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu HIFK - München suorana live stream lähetyksenä sunnuntaina 3.9. klo 17:00 alkaen!

HIFK - EHC Red Bull München Live Stream


HIFK kohtaa CHL-kaukalossa seuraavaksi saksalaisen EHC Red Bull Münchenin. Ottelu alkaa sunnuntaina 3. syyskuuta klo 17:00. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa ja vaivatonta. Sinun tulee ainoastaan rekisteröidä ilmainen käyttäjätunnus Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi HIFK - München live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Esimerkiksi HIFK:n voitolle saat kovan kertoimen 2,01. Kun talletat 100€, saat bonuksella 200€ pelirahaa. Näin ollen voit siis lyödä 200€ IFK:n voitolle ja voittaa jopa 402€ panostamalla vain 100€ omaa rahaa. Todellisuudessa saat siis IFK:n voitolle kertoimen 4,02!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

HIFK vs. EHC Red Bull München otteluennakko


Alta voit katsoa edellisottelun jälkeiset päävalmentajien haastattelut.HIFK:n alku CHL-sarjassa on ollut äärimmäisen hankala ja jatkopaikkaan tarvitaan jo korkeampaa matematiikkaa. Se on kuitenkin selvää, että tämä ottelu on pakko voittaa, mikäli jatkoon haluaa.

IFK:lla on koolla vain yksi piste, kun sarjan kärjessä viilettävät München sekä Brynäs ovat keränneet yhdeksän ja kahdeksan pistettä. Näin ollen ero "pudotuspeliviivaan" on jo seitsemän pistettä.

Kotijoukkue luultavasti ei tätä sen kummempi ajattele. Tärkeämpää on saada pelikuntoon ensi perjantaina alkavaa Liiga-kautta varten. Ari-Pekka Selin on saanut miehistöään parsittua kasaan ja huonoista tuloksista huolimatta otteissa on näkyvissä nousukuntoa.

EHC München on voittanut kaikki ottelunsa tähän mennessä. Tästäkin huolimatta, tasoero joukkueiden välillä ei ole suuri ja kotietu tekee HIFK:sta suosikin otteluun.HIFK todennäköinen kokoonpano


Alla on HIFK:n kokoonpano edellisottelussa Brynäsia vastaan. Tarkempi IFK:n kokoopano saadaan selville myöhemmin.

Maalivahti: Atte Engren
Varamaalivahti: Niklas Bäckström

1. ketju

Thorell - Carlsson - Rask

Eronen - O'Connor
2. ketju

Jääskä - Malinen - Haataja

Varakas - Kaski


3. ketju

Tyrväinen - Ahtola - Petrell

Heiskanen - Laakso
4. ketju

Åsten - Nykopp - Tamminen

Ulander - SalmelaNordicbet