Katso HIFK - Skellefteå suorana netissä!

Julkaistu: 01.10.2018 22:00


Katso HIFK - Skellefteå suorana netissä!
Katso CHL-ottelu HIFK - Skellefteå suorana lähetyksenä Nordicbetillä!

HIFK - Skellefteå live stream


HIFK jatkaa CHL-urakkaansa kotiottelulla ruotsalaista Skellefteåta vastaan. Joukkueet eivät ole vielä kohdanneet, joten luvassa on hyvin mielenkiintoinen ottelu. Matsi alkaa tiistaina 9. lokakuuta kello 19:00 alkaen ja näet sen suorana Nordicbetillä.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

HIFK - Skellefteå kokoonpano


Kokoonpano julkaistaan myöhemmin.

HIFK - Tychy parhaat palat


Voit katsoa HIFK:n edellisen CHL-ottelun parhaat palat videolta:Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi HIFK:n ja Skellefteån ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>