Katso HJK vs Vikingur suorana!

Julkaistu: 13.07.2018 18:00


Katso HJK vs Vikingur suorana!
HJK kohtaa Mestarien liigan toisessa karsintaottelussa färsaarelaisen Vikingurin Helsingissä. Näet toisen osaottelun suorana lähetyksenä Unibet TV:stä!
Unibet TV live stream: Katso ottelu suorana >>

HJK - Vikingur live stream


HJK päihitti ensimmäisessä karsintaottelussa färsaarilla Vikingurin luvuin 1-2. Toiseen osaotteluun siirrytään Helsinkiin, kun ottelu pelataan tiistaina 17. heinäkuuta klo 19:00 alkaen. Pääset seuraamaan Vikingur vs. HJK ottelua yksinoikeudella Unibet TV:n live streamistä!

Miten näen HJK:n ottelun?


Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee olla vain rekisteröityneenä Unibetille ja pelitililläsi tulee vähintään 0,01€ eli yksi sentti rahaa. Ottelun katsominen siis vaatii talletuksen, mutta ei vaadi rahapelaamista. Voit siirtää talletuksen myöhemmin takaisin ja katsoa ottelun ilmaiseksi.

Seuraa näitä ohjeita:

  1. Siirry Unibetille suoraan tästä --->>
  2. Tee talletus, jos pelitililläsi ei ole väh. 0,01€ rahaa
  3. Katso HJK:n eurokarsinta suorana

HJK - Vikingur otteluennakko


HJK nujersi ensimmäisessä osaottelussa vieraskentällä färsaarten mestarin 1-2. Maalipuiden väliin osui Sebastian Dahlström ensimmäisenä ja toinen osuma kirjattiin färsaarelaisten omana maalina. HJK hallitsi suvereenisti ottelua varsinkin ensimmäisellä puoliajalla ja HJK luotsi Mika Lehkosuo ylisti joukkueensa kykyä ottaa ottelu kontrolliin alusta lähtien. HJK hallitsi ottelun tilastoja odotetusti, laukausten mennessä 5-10 helsinkiläisille ja kulmapotkujen ollessa 2 kotijoukkueelle ja 8 klubille.

Valmentaja Lehkosuo sanoi ottelun jälkeen ainoan tavoitteen tässä otteluparissa olevan jatkoonmeneminen. HJK on kotikentällään ollut suvereeni voittaen kuusi viimeistä kotiotteluaan. Klubi oli iso suosikki jo vieraskentällä, mutta nyt vedonlyöntisivustot ovat asettaneet Klubin voittokertoimeksi vain 1,04 eli 96% voittotodennäköisyyden. Lehkosuo mainitsi kuitenkin Vikingurin olevan kykenevä erikoistilanteissa ja HJK:n tuleekin pitää puolustuksessa se perustekeminen tarpeeksi riittävällä tasolla pelatakseen suuremmat paikat vierailta pois.

SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA SUORANA TÄSTÄ >>