NordicBetiltä korotetut kertoimet tiistain SM-liigan 2. finaaliin!

Julkaistu: 23.04.2019 12:48


NordicBetiltä korotetut kertoimet tiistain SM-liigan 2. finaaliin!
Liigan toinen finaaliottelu pelataan tiistaina. NordicBet on jälleen mukana kiekkohuumassa tarjoamalla korotettua kerrointa MOLEMMILLE joukkueille! Tarjous on voimassa niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille.
Liigan finaalit alkoivat lauantaina Kärppien voitolla. Tänään pelataan Hämeenlinnan Rinkelinmäellä. NordicBet lataa toiseen finaaliin kovat piippuun, sillä tällä kertaa MOLEMPIEN joukkueiden kertoimia on korotettu. Voit valita tarjouksista toisen käyttöösi.

HPK:n voittoa voit pelata kertoimella 3.10, kun taas Kärppien voitosta on tarjolla tasakerroin 3.00. Nämä ovat siis varsinaisen peliajan tuloksia. Tarjous on voimassa niin vanhoille kuin uusillekin NordicBetin asiakkaille. Uutena asiakkaan saat käyttöösi tämän lisäksi vielä muhkean tervetulobonuksen.


Korotettujen kertoimien hyödyntäminen on äärimmäisen helppoa. Kirjaudu NordicBetin tilillesi, valitse toinen joukkueista ja lyö veto singlenä panoksella 1-20€. Kaikki mahdolliset voitot maksetaan oikeana rahana pelitilillesi.Säännöt ja ehdot


  1. Kampanjaan voivat osallistua vain NordicBetin Suomessa asuvat asiakkaat
  2. Kampanja on käynnissä tiistaina 23.4.2019 klo 10:00–18:29
  3. Sinun tulee liittyä mukaan kampanjaan klikkaamalla "Valitse HPK" - tai "Valitse Kärpät" -painiketta
  4. Voit valita korotetun kertoimen vain toiselle joukkueista
  5. Korotetun kertoimen voi lyödä vain singlevetona 1-20 euron panoksella
  6. Kaikki korotetun kertoimen mahdolliset voitot maksetaan oikeana rahana, ilman kierrätysvaatimuksia