Huuhkajat-veikkauskisa: Voita 500€ pelirahaa!

Huuhkajat-veikkauskisa: Voita 500€ pelirahaa!
Coolbet tarjoaa Suomen MM-karsintaotteluun Bosniaa vastaan hauskan veikkauskisan, jossa voit voittaa jopa 500€ pelirahaa.
Huuhkajat jatkaa jalkapallon vuoden 2022 MM-kisojen karsintoja lauantaina Bosniaa vastaan. Vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa ennen ottelua hauskan veikkauskisan, jossa tarjolla on 500€ pelirahaa. Pelin henki on selvä. Mukaan pääset lyömällä vähintään 10€ vetoa MM-karsintojen otteluista aikavälillä 11.11. - 13.11. minimikertoimella 1.50.

Kun olet lyönyt ehdot täyttävän vedon pääset osallistumaan veikkauskisaan, jossa haetaan oikeaa riviä liittyen Huuhkajien lauantain karsintamatsiin. Eniten oikeita vastauksia veikannut kilpailija nappaa 500€ pelirahaa! Peliraha tulee kierrättää 1 kerran vedonlyönnissä minimikertoimella 1.50.

Näin osallistut Huuhkajat-veikkauskisaan:


 • Siirry Coolbet sivustolle tästä
 • Avaa uusi pelitili jos sinulla ei sitä vielä ole
 • Lyö vähintään 10€ veto jalkapallon MM-karsinnoista
 • Osallistu veikkauskisaan kampanjasivulla
 • Veikkaa oikein ja voit voittaa 500€ pelirahaa!

Coolbet: osallistu veikkauskisaan täältä >>
+Säännöt ja ehdot


 1. Kampanja on voimassa 11.11. klo 00:00 – 13.11. klo 16:00 välisenä aikana.
 2. Veikkauskisassa jaetaan yksi pääpalkinto, joka on 500 € pelirahaa.
 3. Peliraha tulee kierrättää 1 kerran vähintään 1,50 kertoimella ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa tai käyttää muihin tuotteisiin.
 4. Osallistuakseen tulee kampanja-aikana lyödä vähintään 10 € edestä vetoa MM-karsintojen otteluihin vähintään 1,50 kertoimilla. Veto voi olla single- tai yhdistelmäveto. Jos kyseessä on yhdistelmäveto, tulee vähintään yhden vedon kohteen olla MM-karsinnoista.
 5. Kilpailun voittaa eniten oikeita vastauksia saanut pelaaja.
 6. Jos useammalla kuin yhdellä kilpailijalla on eniten oikeita vastauksia veikkauskilpailussa, valitaan voittajaksi se kilpailija, joka jätti veikkauksensa ensimmäisenä.
 7. Coolbetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.