iBet juhlistaa jalkapallon MM-kisoja parannellulla tervetulobonuksella ja cashbackillä!

iBet juhlistaa jalkapallon MM-kisoja parannellulla tervetulobonuksella ja cashbackillä!
Vedonlyöntisivusto iBet tarjoaa jalkapallon MM-kisojen kunniaksi hyviä etuja veikkaajille.
Claymore Maltan suosittu iBet-niminen vedonlyöntisivusto tarjoaa useampia hyviä kampanjoita MM-kisojen tiimoilta.

Ensitalletuksesi tuplataan nyt 150€ asti!


Merkittävin uudistus koskee iBetin tervetulobonusta, sillä ensitalletus tuplataan kisojen kunniaksi nyt 150€ asti, kun se ennen tuplattiin vain 100€ asti. Toisen talletuksen bonusta tähän ei enää kuulu, mutta se oli aiemmin 50 prosentin talletusbonus, mistä moni ei juurikaan välittänyt. 150 euron tuplaus sen sijaan 6x (T+B) kierrätyksellä kiinnostaa pelaajia ehdottomasti, joten nyt on hyvä aika luoda tunnukset sivustolle, jos et vielä sitä ollut tehnyt.

Huomaa kierrätyksen yhteydessä maksimipanos, joka on 35 € vetoa kohden.

iBet: Liity tästä!

5% käteispalautus


Aina ei vedot osu kovimmallakaan tietäjällä. Tällöin auttaa käteispalautus eli cashback, joka palauttaa osan tappioista takaisin pelaajan käyttöön. iBetillä homma on tehty erittäin helpoksi, nimittäin MM-kisojen ajan saat kaikista nettotappioista viisi prosenttia takaisin, suoraan kierrätysvapaana käteisenä!

Käteispalautukset talteen

Korotetut kertoimet MM-kisoihin


iBet tarjoaa myös päivittäin useita kerroinboosteja MM-kisoihin, oli kyseessä sitten voittajaveto kun maalipörssin voittaja tai maailmanmestaruuden nappaava joukkue, tai sitten ihan tavallinen ottelukohtainen pitkäveto. Löydät Superkertoimet vedonlöyntiaulan päävalikosta, Korotetut kertoimet -otsikon alta.

Pelaa markkinoiden korkeimmilla kertoimilla