Ilmaiset 5€ live-vedot EM-välieriin!

Julkaistu: 05.07.2021 12:28

Ilmaiset 5€ live-vedot EM-välieriin!
Lyö vähintään 5€ live-veto EM-välierien avausjaksolla niin saat 5€ ilmaisen live-vedon toiselle jaksolle!
Jalkapallon EM-kisat ovat edenneet välierävaiheeseen. Vedonlyöntisivusto NordicBet juhlistaa isoja matseja tarjoamalla kaikille suomalaisille asiakkailleen 5€ ilmaisen live-vedon molempiin matseihin! Ilmaisvedon lunastaminen on äärimmäisen helppoa, sinun tulee ainoastaan lyödä vähintään 5€ liveveto (min. kerroin 1.50) ottelun avauspuolikkaan aikana ja saat toiselle jaksolle 5€ ilmaisen livevedon!

Näin lunastat 5€ ilmaisen live-vedon välieriin:NORDICBET: NAPPAA ILMAISVETO TÄSTÄ >>


+Säännöt ja ehdot

  1. Sinun tulee osallistua mukaan kampanjaan painamalla Osallistu-nappia.
  2. Voit lunastaa ilmaisen livevedon yhden kerran per valittu ottelu.
  3. Tarjous on voimassa ensimmäiseen vähintään 5 € livevetoosi valitusta ottelusta, joka on lyöty ennen 1. puoliajan päättymistä.
  4. Palkintoon oikeuttavassa vedossa tulee olla vähintään yksi livekohde valitusta ottelusta, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi.
  5. 5 € ilmainen liveveto näkyy vetokupongillasi “5 € ilmaisveto”-ruutuna, kun valitset kyseisen ottelun toisen puoliajan livekohteen kupongille.
  6. Ilmainen liveveto vanhenee, kun kyseinen valittu ottelu päättyy.
  7. 5 € ilmaisen livevedon voittaessa saat vedon nettovoitot tilillesi, et saa panosta takaisin.
  8. Ilmaisen livevedon nettovoitot tulee kierrättää kolme kertaa 14 päivän sisällä vähintään 1.50 kertoimisilla vedoilla ennakko- tai livevedonlyönnissä. Jos pelitilisi on rekisteröity muusta maasta kuin Suomesta, tarkista kierrätysvaatimukset englanninkielisistä säännöistä ja ehdoista.