International Champions Cup live stream

Julkaistu: 17.07.2017 00:00


International Champions Cup live stream
Nordicbetin vedonlyöntisivuston kautta voit katsoa International Champions Cupin otteluita ilmaiseksi. Alla helpot ohjeet, miten saat live stream -lähetykset näkyviin.

ICC Live Stream -lähetykset ilmaiseksi


Tiistaina 18.7.2017 alkaa jo tietyllä tapaa perinteikäs ICC, eli International Champions Cup -turnaus. Maailman parhaiden seurajoukkueiden turnausta pelataan sekä Aasiassa että Pohjois-Amerikassa.

Voit seurata huippujoukkueiden tuloskuntoa juuri ennen suurimpien kansallisten sarjojen alkua. Nordicbet lähettää suuren osan turnauksen otteluista ilmaiseksi. Tänä vuonna ottelut pelataan Kiinassa, Singaporessa ja USA:ssa
International Champions Cup on pelattu vuodesta 2013


Alla helpot ohjeet, miten saat International Champions Cupin otteluiden livestream -lähetykset näkyviin.

Miten näen ottelut?


Otteluiden katsominen on helppoa ja laillista. Sinun tulee olla vain rekisteröityneenä Nordicbetille ja pelitililläsi tulee olla vähintään yksi euro (1,00€) rahaa. Ottelun katsominen siis vaatii talletuksen, mutta ei vaadi rahapelaamista. Voit siirtää talletuksen myöhemmin takaisin ja katsoa ottelut ilmaiseksi.

Halutessasi voit käyttää myös Nordicbetin tarjoamat vedonlyöntibonukset, mikäli olet uusi asiakas.

Helpot ohjeet:


  1. Siirry Nordicbetille tästä >>>
  2. Mikäli et ole vielä Nordicbetin asiakas, rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Tee talletus, jos pelitililläsi ei ole väh. 1,00€ rahaa
  4. Katso ICC -turnauksen ottelut suorana!

Nordicbet

Mitkä ottelut Nordicbet näyttää?


Alla on ICC-turnauksen otteluohjelma. Nordicbet näyttää otteluista kaksitoista (12) ilmaisina live stream -lähetyksinä. Kun siirrät vain euron tilille, voit katsoa kaiken sivuston tarjoaman urheilun ilman lisämaksuja tai kuukausiveloituksia.
Nordicbet lähettää International Champions Cup live stream -lähetykset kolmesta maasta.


Mikäli haluat, voit turnauksen jälkeen siirtää rahasi takaisin. International Champions Cupin lisäksi Nordicbet näyttää myös paljon muuta urheilua. Muun muassa snookerin kaikki TV-ottelut, koripallon NBA-sarjaa, jalkapallosta Bundesliigan, La Ligan ja Ligue 1:n ottelut, sekä paljon muuta. Voit lukea lisää live stream -sivultamme.

Kiinassa pelattavat ottelutSingaporessa pelattavat ottelutUSA:ssa pelattavat ottelutSiirry Nordicbetin sivustolle tästä >>