Yllättäkö Huuhkajat? Pelaa Suomea 100,00 kertoimella!

Julkaistu: 21.03.2019 00:00


Yllättäkö Huuhkajat? Pelaa Suomea 100,00 kertoimella!
Suomi lähtee kovaan taisteluun Italiaa vastaan EM-karsinnoissa. Voiko Suomi yllättää italiaanot? Jos uskot siihen, pääset lyömään Suomen voittoa hurjalla 100,0 kertoimella!
Suomi pelasi huikean viime vuoden ja nyt luvassa on jälleen uudet haasteet Huuhkajille. Ensimmäisenä tänä vuonna astuu vastaan jalkapallon EM-karsinnoissa Italia. Haaste on Suomelle valta, mutta niin on myös kerroin mitä vedonlyöntisivusto Mr Green tarjoaa kaikille uusille pelaajille.

Ottelu alkaa lauantaina 23. maaliskuuta klo 21:45. Jos liityt Mr Greenillä uutena pelaajan sitä ennen, pääset hyödyntämään jättimäisen 100,00 kertoimen Suomen voitolle. Voit lyödä voittoa 1€ panoksella ja Suomen venyessä todelliseen yllätykseen, voitat 100€. Kaikki voitot maksetaan ilman kierrätysvaatimuksia.

Saat kertoimen, kun siirryt sivuiltamme Mr Greenin vedonlyöntiin ja rekisteröit uuden pelitilin. Tee tämän jälkeen talletus. Talletuksen tehtyäsi siirry Jalkapallon EURO 2020-karsinnat kertoimiin ja löydät sieltä Italian ja Suomen välisen ottelun.
Mr Green: Lunasta Suomen voitolle kerroin 100,00 tästä >>

Näin lunastat jättikertoimen:* Vetoa lyödessä kohteen normaalit kertoimet näkyvät aluksi sivustolla, mutta kerroin 100,00 tulee näkyviin sen jälkeen, kun pelaaja on valinnut pelattavan pelikohteen vetokupongille.

Koska kyseessä on uusien pelaajien tarjous, liittyy siihen luonnollisesti sääntöjä ja ehtoja. Tarkemmat ehdot alla.

Mr Greenin kerrointarjous:
- Mikäli voitat, ei voitto sisällä kierrätysvaatimuksia
- Kerroin voimassa 23.3. klo 21:45 asti
- Vain uusille Mr Greenin pelaajille
- Maksimipanos kohteeseen: 1€
- Vain suomalaispelaajille

Yllättäkö Huuhkajat? Pelaa Suomea 100,00 kertoimella!