Betinian Jalkapallo Cupissa huikeat palkinnot MM-kisojen ajan!

Betinian Jalkapallo Cupissa huikeat palkinnot MM-kisojen ajan!
Betinia pistää jalkapallon MM-kisojen ajaksi pystyyn turnauksen anteliailla palkinnoilla.
Säväyttävästä ulkoasustaan ja lukuisista kampanjoistaan ja tarjouksistaan tunnettu booker Betinia laittaa jalkapallon MM-kisojen ajaksi pystyyn turnauksen loistavilla palkinnoilla!

Turnaukseen osallistuminen on yksinkertaista: aseta vetoja jalkapallon MM-otteluihin sivustolla kisojen aikana. Siitä tienaat palkinnoksi kolikoita, ja lopulta 30 parasta palkitaan. Muun muassa voittaja saa VIP-liput Mestarien liigan finaaliin, toiseksi sijoittunut iPhone 14 Pro Maxin, kolmanneksi sijoittunut Samsung 22 Ultran ja niin edelleen.

Pisteiden keräämiseksi vedon minimipanoksen on oltava 10 euroa. Pisteitä saa kupongilla tulleen voiton euromäärän verran vähennettynä panoksella. Esimerkiksi jos panostat 20 euroa otteluun, jonka kerroin on 2,50 ja kohde osuu, saat pisteitä 50-20=30. Hävinneestä kupongista saa yhden pisteen.

Toisin kuin yleensä vastaavissa skaboissa, palkinnot voi vaihtaa myös rahaksi! Tähän käytetään Betinian määrittelemiä palkintojen rahallisia arvoja. Esimerkiksi pääpalkinnon sijaan voi valita 3 500 euron potin ja iPhonen sijaan 1 330 euron palkinnon.

Voit osallistua turnaukseen olit sitten uusi tai vanha pelaaja. Mikäli et ole aiemmin luonut tunnuksia, nappaat heti kärkeen myös tervetulobonuksen, joka on ensitalletuksen tuplaus 200€ asti!

Tästä mukaan turnaukseen!