MM 2022 verryttely – 50€ bonus voittajavedosta, jos joukkueesi voittaa kaikki lohkopelit!

MM 2022 verryttely – 50€ bonus voittajavedosta, jos joukkueesi voittaa kaikki lohkopelit!
STSBet tarjoaa mielenkiintoista kampanjaa, jossa voittajavedolle on mahdollista saada mukava lisäboosti.
Vedonlyöntisivusto STSBet tarjoaa lisäporkkanaa voittajavetojen asettamiseen: jos valittu joukkue voittaa kaikki kolme alkulohkon peliään, saa veikkaaja voittajavedon panoksen arvoisen ilmaisvedon, kuitenkin maksimissaan 50€. Voimassa uusille ja vanhoille pelaajille.

Tämä on erinomainen tarjous! Mikäli mielessäsi on jonkun joukkueen mestaruuspokaali, miksipä ei olisi myös realistinen mahdollisuus sille, että joukkue ei alkulohkossa häviä peliäkään? Tällöin irtoaisi voittajavedon voittojen päälle vielä jopa 50€ kierrätysvapaan ilmaisvedon! Extravoiton saa myös, vaikka mestaruutta ei lopulta tulisikaan.

Osallistu tästä!


+Säännöt ja ehdot


  • Ilmaisveto hyvitetään seuraavana arkipäivänä viimeistään klo 16:00 CET (Suomi +1 tuntia) mennessä, sen jälkeen kun voittajaksi veikkaamasi joukkueen viimeinen lohkovaiheen ottelu on käyty.
  • Ilmaisveto on voimassa 5 päivää sen hyvityspäivästä laskien.
  • Ilmaisvedolla asetetetun vedon minimikerroin on 1.50. Ilmaisvedolla asetetussa yhdistelmävedossa jokaisen yksittäisen kohteen minimikerroin on oltava 1.50.
  • Ilmaisvedolla saaduille mahdollisille voitoille ei ole kierrätysvaatimuksia. Mahdolliset voitot hyvitetään asiakkaan oikean rahan käteissaldoon ja ne ovat nostettavissa.
  • Ilmaisvedon panoksen arvoa ei lasketa mukaan mahdollisiin voittoihin.