Jere Karalahden kirjoja lisää jaossa!

Julkaistu: 19.09.2017 10:55


Jere Karalahden kirjoja lisää jaossa!
Osallistu kampanjaan ja voit saada Jere Karalahti -kirjan ilmaiseksi kotiin postitettuna, Karalahden nimikirjoituksella höystettynä.
Jere Karalahden henkilökohtaisiin yhteistyökumppaneihin jo pidemmän aikaa kuulunut vedonlyöntisivusto Expekt jakoi pitkään kampanjassa Jere Karalahden kirjan kaikille ilmaiseksi, ketkä rekisteröivät ilmaisen pelitilin Expektille ja tekevät vähintään 20€ talletuksen.

Nyt tuo tarjous on ikävä kyllä ohi, mutta kovan suosion vuoksi Expekt aloitti vielä yhden kampanjan. Jaossa on nyt 50 kappaletta Jere -kirjaa, mitkä arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.

Jere-kirjan hinta, esimerkikiksi nettikaupoissa, pyörii noin 25-40 euron tietämillä, joten Expektin kautta voit saada sen huomattavasti edullisemmin, sillä sinun tulee tallettaa vain 20 euroa ja pääset mukaan arvontaan.

Mikäli olet uusi pelaaja, kirjan lisäksi saat päälle vielä 60€ vedonlyöntirahaa, millä voit voittaa kustannuksesi takaisin.

Mikäli Jere -kirja on siis sinun hankintalistallasi, kannattaa osallistua kampanjaan alta. Tarjousaikaa on 12. lokakuuta kello 23:59 asti, joten tämä tarjous on syytä käyttää pian. Kaikki voittajat (50kpl) arvotaan perjantaina 13.10.2017 ja postitetaan voittajille viikon kuluessa.

Miten saan Jere -kirjan? Näin osallistut:


 1. Siirry tästä Expektin sivustolle >>
 2. Täytä tietosi ja avaa ilmainen pelitili
 3. Osallistu Jere-kampanjaan (Löydät kampanjan Expektin vedonlyönnistä. Avaa sivu "vedonlyönti", tämän jälkeen "kampanjat" ja sen jälkeen "Jeren kirja nimikirjoituksella")
 4. Tee 20€ talletus
 5. Saat heti 60€ pelirahaa ja osallistut arvontaan!

Yleistä tietoa tarjouksesta:


 • Tarjous päättyy: 12.10.2017 kello 23:59
 • Kirjoja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 50 kappaletta
 • Jere -kirjat postitetaan voittajille 7 päivän sisällä
 • Kampanjaan voi osallistua vain suomalaiset Expektin asiakkaat
 • Tarjoukseen voi tehdä talletuksen pankki- tai luottokortilla, pankkisiirrolla, verkkopankkitalletuksella (Euteller) tai Instant Bankilla.

Vedonlyöntibonuksen ehdot:


 • Kierrätysvaatimus: 6x talletus ja bonus
 • Minimikerroin kierrätyksessä: 2,00
 • Kierrätysaika: 180 päivää

Jere -kirja - Aki Linnanahde


Jere Karalahti on itse kommentoinut kirjaansa julkisuudessa useaan otteeseen. Karalahti on muun muassa sanonut kirjan olevan “tarina erilaisuudesta” ja “täysin poikkeuksellinen tarina”. Mielenkiintoinen kommentti oli myös Karalahden “Sitä vähän mietin, että onko yhteiskunta valmis siihen (kirjaan)”, mikä antanee osviittaa siihen, että kirjassa mennään varsin syvälle Karalahden vaikeimpiinkin hetkiin.
Jere Karalahti ja Aki Linnanahde ovat jo pidempään tehneet Expektin kanssa ja yhdessä yhteistyötä.


Karalahden kommentteja kirjasta voi käydä katsomassa muun muassa täältä. Kaikesta huolimatta kaikkien mielestä nyt on kuitenkin luvassa täysin "alaston totuus" Jere Karalahden elämästä ja urasta sekä sen moninaisista käänteistä.

Kirjan on kirjoittanut Suomen tunnetuimpiin mediapersooniin kuuluva Aki Linnanahde, kuka tunnetaan myös äärimmäisen kovana urheilumiehenä. Linnanahde on tuttu hahmo muun muassa Radio Rockin, Radio Novan ja Enbuske Linnanahde Crew -ohjelman kautta.

Urheilun puolella Linnanahde on myös muun muassa Korisliigassa pelaavan Seagullsin osaomistaja ja toiminut useiden urheilutapahtumien järjestäjänä. Kirjan kirjoittaminen on kuitenkin täysin uusi aluevaltaus ja Jere -kirja onkin hänen esikoisteoksensa.

Jere Karalahti -kirja julkaisu 6. lokakuuta 2017


Aki Linnanahde on saanut Jere -kirjan päätökseen ja se julkaistiin lokakuun 6. päivä.

Osallistumalla Expektin kampanjaan voit saada kirjasi postiin jo viikon kuluttua, kunhan posti ei eksy matkalla.

Jere-kirjan hinta on pyörinyt noin 25-40€ hinnoissa, kauppapaikasta riippuen. Nyt sinulla on siis mahdollisuus saada kirja 20€ talletuksella ja saat vieläpä päälle 60€ pelirahaa!
Jere Karalahti kirja


Siirry Expektille tästä ja lunasta oma Jere-kirjasi >>


Lisätiedot Expektin tervetulobonuksesta


Kun teet vähintään 20€ talletuksen, saat kirjan lisäksi Expektilta myös mukavan tervetulobonuksen vedonlyöntiin. Expekt tarjoaa uusille pelaajiin 200% ylimääräistä pelirahaa, eli 20€ talletuksella saat siis 60€ pelirahaa vedonlyöntiin.

Maksimibonus tarjouksella on 100€, eli voit halutessasi tallettaa 50€ kerralla ja saat välittömästi 150€ pelirahaa sekä osallistut Jere -kirjan arvontaan 13. lokakuuta.

Expektilla vetoa voi lyödä kaikista suosituimmista kohteista, kuten jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä ja niin edespäin. Voit lukea sivustosta lisää Expektin arvostelustamme >>

Jere Karalahti, Aki Linnanahde ja vedonlyöntisivusto Expekt ovat tehneet jo pidempään yhteistyötä. Parhaiten kolmikon yhteistyö muistetaan varmastikin Brother Puckers -videosarjasta, mitä esitettiin Youtuben kautta pidemmän aikaa (ja esitetään varmasti jatkossakin).

Videoilla Linnanahde, Karalahti, Hannes Hyvönen sekä Toni Mäkiaho käyvät todella mielenkiintoista debattia muun muassa jääkiekosta, elämästä sekä omista uristaan ja monesta muusta kiinnostavasta aiheesta. Teaseria videoista voi nauttia alta ja lisää aiheesta löytää mm. Youtuben kautta tai Expektin sivustolta >>Expekt