Katso John Higgins - Judd Trump Snookerin MM-finaali suorana netissä!

Julkaistu: 05.05.2019 08:47


Katso John Higgins - Judd Trump Snookerin MM-finaali suorana netissä!
Snookerin MM-turnaus huipentuu John Higginsin ja Judd Trumpin finaaliin. Ottelu alkaa sunnuntain kahdella sessiolla ja ratkaisut nähdään maanantaina. Koko ottelun näet suorana lähetyksenä Unibetilla klo 16:00 alkaen!

John Higgins - Judd Trump Live Stream 6.5.2019


Snookerin MM-kisat huipentuvat sunnuntaina alkavaan finaaliin, joka ratkeaa maanantaina! Vastakkain on kaksi lajin ehdotonta huippunimeä John Higgins ja Judd Trump. Higginsillä mestaruuksia on jo neljä, Trump hakee ottelussa ensimmäistään. Kaksikko oli vastakkain MM-finaalissa jo vuonna 2011, jolloin Higgins oli parempi 18-15.

MM-finaalin näet suorana Unibetin tarjoamasta ilmaisesta live streamista. Katsominen on todella helppoa. Tarvitset ainoastaan Unibetin ilmaisen pelitilin, jolla tulee olla vähintään yhden sentin (0,01€) positiivinen saldo. Rahapelaamista matsin katsominen ei vaadi.

Näin pääset katsomaan live streamin:


UNIBET: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

Unibet tarjoaa suomalaisille helpot ja nopeat rahansiirtovaihtoehdot. Verkkopankki, luottokortit tai nettilompakot ovat käytössäsi täysin ilmaiseksi. Myös voitot kotiutuvat erittäin nopeasti.

Rahapelaamista ottelun katsominen ei vaadi. Jos kuitenkin haluat lyödä vetoa ottelusta, löydät Unibetilta hyvät kertoimet MM-finaaliin.John Higgins - Judd Trump Lähtökohdat


John Higgins on yksi lajin legendoista. Skotti on voittanut urallaan maailmanmestaruuden jo neljästi ja alkava finaali on herralle jo uran kahdeksas. Tämä kausi on ollut kuitenkin vaikein pitkään aikaan, joten näin kova menestys on hienoinen yllätys. Se toisaalta myös alleviivaa sitä tosiasiaa, että Cruciblen kirkkaissa valoissa on vaikea pärjätä ilman aiempaa kokemusta painekattilasta.
Katso John Higgins - Judd Trump Snookerin MM-finaali suorana netissä!


Judd Trump on nuoresta iästään huolimatta ollut jo useana vuotena yksi suurimmista ennakkosuosikeista MM-turnaukseen. Ennen tätä matka on kuitenkin katkennut vuotta 2011 lukuunottamatta aina kesken. Ei tämänkään vuoden turnaus Trumpilta ole vaikeuksitta sujunut, mutta välierä Gary Wilsonia vastaan olikin sitten jo melkoista ilotulitusta. Trump lähtee myös finaaliin selkeänä suosikkina.

Tilanne toisen osan jälkeen: Higgins 5 - Trump 12

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi


Unibet on suomalaisten vedonlyöjien suosikki numero 1. Unibet tarjoaa laajan kohdevalikoiman ja korkeat kertoimet. Uusille asiakkaille on lisäksi tarjolla mainio 100% bonus 100€ asti. Tämän päälle saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon. Myös kierrätysehdot ovat selvästi keskimääräistä helpommat. Minimitalletus bonuksen saamiseksi on 10€.

Lue lisää Unibet-arvostelustamme täältä --->>

Katso John Higgins - Judd Trump Snookerin MM-finaali suorana netissä!