Katso John Higgins - Mark Davis snooker-ottelu suorana netissä!

Julkaistu: 20.04.2019 11:05


Katso John Higgins - Mark Davis snooker-ottelu suorana netissä!
Snookerin MM-turnaus huipentaa kauden 2018-19. Sunnuntaina urakkansa aloittaa lajin legenda, kahden edellisvuoden MM-finaalissa esiintynyt skotti John Higgins. Vastaan asettuu englantilaispelaaja Mark Davis. Ottelun näet suorana lähetyksenä Unibetilla klo 13:00 alkaen!

John Higgins - Mark Davis Live Stream 21.4.2019


Snookerin MM-kisat huipentavat kauden 2018-19. MM-turnaus käydään tuttuun tapaan legendaarisessa Crucible-teatterissa Sheffieldissä 20. huhtikuuta - 6. toukokuuta. Mukana on 32 lajin valiota.

Viime kauden MM-turnauksessa loppuotteluun selvinnyt ja urallaan myös neljä kertaa tittelin voittanut skotti John Higgins aloittaa oman urakkansa sunnuntaina. Vastaan asettuu Mark Davis, joka ei todella pitkällä urallaan ole vastaaviin mainetekoihin yltänyt. Kivikova ammattilainen on silti myös englantilaiskonkari.

Huippumatsin, kuten kaikki MM-turnauksen ottelun, näet suorana Unibetin tarjoamasta ilmaisesta live streamista. Katsominen on todella helppoa. Tarvitset vain Unibetin ilmaisen pelitilin, jolla tulee olla vähintään yhden sentin (0,01€) positiivinen saldo. Rahapelaamista matsin katsominen ei vaadi.

Näin pääset katsomaan live streamin:


UNIBET: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

Unibet tarjoaa kaikki suomalaisille tutut rahansiirtovaihtoehdot. Verkkopankki, luottokortit tai nettilompakot kuten Neteller ja Skrill ovat käytössäsi. Talletukset ovat välittömiä ja täysin ilmaisia. Voitot voit kotiuttaa samaa kautta kuin talletukset on tehty.

Rahapelaamista ottelun katsominen ei siis vaadi. Unibet tarjoilee kuitenkin Maukkaita kohteita myös tähän otteluun, joten halutessasi voit napata lisäjännitystä matsiin.John Higgins - Mark Davis Lähtökohdat


John Higgins on yksi lajin kaikkien aikojen menestyneimmistä pelureista. Tämä kausi ei ole mennyt skotilta kokonaisuutena aivan putkeen, mutta viime aikoina on taas ollut merkkejä paremmasta. MM-turnauksessa Higgins on viihtynyt aina, neljä maailmanmestaruutta on tässä lajissa todella harvojen herkkua. Kahtena edellisvuotena Higgins on lisäksi ollut turnauksen finaalissa.
Katso John Higgins - Mark Davis snooker-ottelu suorana netissä!


Mark Davis on todellinen pitkän linjan ammattilainen. Mies on keikkunut pääkiertueella yhtäjaksoisesti jo hämmentävät 28 kautta! Suurimmat uroteot ovat jääneet väliin, mutta aivan viime kausina mies on pelannut uransa parasta snookeria. Tältä kaudelta on myös taskussa uran paras saavutus, English Openin finaalipaikka.


Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi


Unibet on suomalaisten vedonlyöjien suosikki numero 1. Unibet tarjoaa laajan kohdevalikoiman ja korkeat kertoimet. Uusille asiakkaille on lisäksi tarjolla mainio 100% bonus 100€ asti. Tämän päälle saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon. Myös kierrätysehdot ovat selvästi keskimääräistä helpommat. Minimitalletus bonuksen saamiseksi on 10€.

Lue lisää Unibet-arvostelustamme täältä --->>

Katso John Higgins - Mark Davis snooker-ottelu suorana netissä!