John Higgins - Ronnie O'Sullivan Live Stream - Katso ottelu suorana!

Julkaistu: 15.12.2017 09:14


John Higgins - Ronnie O'Sullivan Live Stream - Katso ottelu suorana!
Snookeristin märkä päiväuni toteutuu jo Scottish Openin puolivälierissä, kun vastakkain vihreälle veralle astelevat kotikentällään pelaava nelinkertainen maailmanmestari 'The Wizard of Wishaw' John Higgins ja snookerlegenda, viisinkertainen maailmanmestari, 'The Rocket', Ronnie O'Sullivan. Katso ottelu suorana lähetyksenä ilmaiseksi netissä live stream -lähetyksen kautta. Ottelu käynnistyy kello 21:00 alkaen.
Huikeaa snookerviihdettä on tarjolla, kun huippuvireiset John Higgins ja Ronnie O'Sullivan kohtaavat Scottish Open -turnauksen puolivälierissä. Ottelu pelataan paras yhdeksästä -systeemillä eli ottelu menee viidestä voitetusta freimistä poikki. Kaikki Scottish Open -turnauksen TV-ottelut näkee ilmaiseksi live stream -lähetyksinä Nordicbetin sivustolla. Lue alta ohjeet, miten saat ottelut näkyviin.

John Higgins - Ronnie O'Sullivan Scottish Open Live Stream


Kaikki Scottish Open -turnauksen TV-ottelut näet kätevästi suorina lähetyksinä vedonlyöntisivusto Nordicbetin live streamistä. Nähdäksesi ottelun, pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€.

Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Huom. Lähetys toimii myös mobiili-laitteilla, eli voit katsoa ottelun myös puhelimella tai tabletilla.John Higgins vs. Ronnie O'Sullivan - näin näet ottelun:


  1. Siirry tästä Nordicbetin sivustolle
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Tee ensimmäinen talletuksesi
  4. Siirry Nordicbetin vedonlyöntiin live-osioon ja katso ottelu

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla. Ottelun katsominen ei edellytä rahapelaamista, eli sinun ei ole pakko lyödä vetoa katsoaksesi ottelun. Voit kotiuttaa rahasi myöhemmin pois, mikäli haluat.

Suosittelemme kuitenkin jättämään yhden (1€) euron pelitilille, sillä Nordicbetilla näet koko kauden snooker streamit, eli toisin sanoen voit katsoa koko snooker-kauden kaikki parhaat ottelut ilman jatkuvia kuukausimaksuja.

Nordicbet

John Higgins vs. Ronnie O'Sullivan - Ennakko


Ottelu alkaa alustavasti kello 21:00.

John Higgins on ollut kotiyleisönsä edessä liekeissä. Hän on voittanut turnauksen neljä otteluaan lukemin 4-0,4-0,4-1,4-1. Muutenkin Higgins on ollut viime aikoina todella vahvassa iskussa. Toistaiseksi kauden ainoan turnausvoittonsa Higgins nappasi Indian Openissa. 2016 Scottish Openissa Higgins eteni finaaliin, jossa tuli tappio Marco Fu:ta vastaan.

Ronnie O'Sullivan pelaa tällä hetkellä kenties parasta snookeriaan pitkään aikaan. Viime viikolla O'Sullivan voitti UK Championshipin ennätyksellisen kuudennen kerran. Finaalissa hän murskasi Shwan Murphyn 10-5 voittaen ottelun viisi viimeistä freimiä näytöstyyliin iltasession käynnistyttyä 5-5-tilanteessa. Scottish Openissa O'Sullivan on kellistänyt vastustajansa tähän mennessä lukemin 4-1,4-1,4-3,4-1. Otteet edellisen kierroksen ottelussa Walesin Michael Whitea vastaan olivat todella vakuuttavia.

Higgins ja O'Sullivan kohtasivat myös viime vuonna Scottish Openin puolivälierissä. Tällöin Higgins oli parempi lukemin 5-2. O'Sullivan on ollut herrojen kohtaamisissa kuluvalla kaudella selvästi niskan päälle voittaen kaikki neljä kohtaamista. Higgins on kuitenkin varmasti erittäin motivoitunut kotiyleisönsä edessä ja edessä onkin hyvin todennäköisesti kerrassaan mahtava ja kovatasoinen snookersuuruuksien taistelu.

John Higgins - Ronnie O'Sullivan semifinaali Shanghai Masters 2017
John Higgins - Ronnie O'Sullivan vedonlyönti


Vedonlyöntisivustojen kertoimissa O'Sullivan on ottelun selkeähkö suosikki. O'Sullivanin voitolle saa 1.61 kerrointa ja Higginsille 2.37 kerrointa.

Toto2