Joshua vs Povetkin - Katso live stream & kertoimet!

Julkaistu: 20.09.2018 18:00


Joshua vs Povetkin - Katso live stream & kertoimet!
Anthony Joshua ja Alexander Povetkin ottelevat maailmanmestaruudesta lauantain 22. syyskuuta. Katso ottelun kertoimet ja live stream!

Joshua - Povetkin live stream


Lauantaina 22.9 käydään Lontoon Wembleyllä yksi nyrkkeilyvuoden kohokohdista, kun Anthony Joshua ja Alexander Povetkin ottelevat neljän eri liiton maailmanmestaruudesta. Voittaja saa IBF:n, IBO:n, WBA:n ja WBO:n mestaruusvyöt. Ottelu on Suomessa nähtävissä ainoastaan Viaplayn pay per view-paketilla.

Pay per view - 59,95€


Joshua vs Povetkin ottelun näkee Viaplayn kautta ottelumaksulla. Pay per view hinta on 59,95€, jolla näkee kaikki illan nyrkkeilyottelut. PPV-tapahtuman pystyy ostamaan täysin uutena asiakkaana tai jos sinulla on jo käyttäjätunnus Viaplayllä. Ostos ei sido mihinkään muuhun tilaukseen, vaan on täysin erillinen Viaplayn muusta sisällöstä.
Viaplay: Osta ottelun ppv tästä >>

Joshua vs Povetkin - Katso live stream & kertoimet!

Näin saat Joshualle kertoimen 5,50!


Anthony Joshua on suuri ennakkosuosikki ja vedonlyönnissä hänen normaali kertoimensa on 1,10. Tällä kikalla kuitenkin pystyt viisinkertaistamaan Joshuan kertoimen!

Miten homma toimii?


Pystyt viisinkertaistamaan Joshuan kertoimen hyödyntämällä ComeOn-vedonlyöntisivuston tarjoaman uuden pelaajan bonuksen. ComeOn viisinkertaistaa kaikkien uusien pelaajien ensimmäisen 10€ talletuksen. Saat siis 50€ pelirahaa kympin talletuksella. Lyödessäsi tämän summan Joshualle, saat alkuperäiselle talletuksellesi siis kertoimeksi 5,50!


Joshua vs Povetkin kertoimet


Onko Povetkinilla mahdollisuuksia tässä ottelussa? Monet ovat ennakoineet, että matsi ei päättyisi tyrmäykseen, vaan menisi pisteille saakka. Povetkinin voitolle tarjotaan tällä hetkellä kerrointa 7,0 ottelun voitosta. Jos ratkaisu menee pisteille, saa kertoimeksi 3,75!