Katso Judd Trump - Ding Junhui suorana netissä!

Julkaistu: 26.04.2019 08:00


Katso Judd Trump - Ding Junhui suorana netissä!
Snookerin MM-kisojen neljännesvälierässä kohtaavat maailmantähdet Judd Trump ja Ding Junhui. Ottelu jatkuu tilanteesta 7-9 maanantaina 29.4 klo 19:00. Ottelun näet suorana Unibet TV:stä!
Crucible Teatterissa nähdään heti toisella kierroksella erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun Judd Trump ja Ding Junhui kohtaavat. Snookerin MM-kisat 2019 ovat olleet takuuvarmaa viihdettä tähän asti yllätyksineen ja tästäkin ottelusta pääsemme nauttimaan jälleen maanantaina 29.4 klo 19:00 kun ottelu jatkuu tilanteesta 7-9.

  • Tilanne: Judd Trump 7 - 9 Ding Junhui

Judd Trump - Ding Junhui live stream


Kaikki Snookerin MM TV-ottelut näet Unibet TV:stä. Judd Trump vs Ding Junhui ottelun näet kätevästi, kunhan sinulla on Unibetin pelitili ja pelitililläsi on vähintään yksi sentti (0,01€) rahaa.

Otteluiden katsominen vaatii siis talletuksen tekemisen, jos liityt uutena asiakkaana Unibetille. Näet kuitenkin yhdellä talletuksella kaikki Unibet TV:n urheilusisällön ja kaikki snookerin mm-ottelut.


Näin pääset katsomaan Trump - Ding ottelua


  1. Siirry Unibetin sivustolle suoraan tästä >>
  2. Rekisteröi pelitilisi
  3. Varmista, että pelitililläsi on vähintään 0,01€
  4. Katso Judd Trump vs Ding Junhui suorana!

Judd Trump vs. Ding Junhui - ennakko


Ottelu alkaa lauantaina 27.4. klo 21:00.

Molemmat Trump ja Ding Junhui ovat olleet MM-kisojen finaalissa kerran uransa aikana, mutta kumpikaan ei ole maailmanmestari. Trump hävisi vuonna 2011 John Higginsille finaalin ja Ding puolestaan vuonna 2016 Mark Selbylle. Tämän vuoden turnauksen molemmat aloittivat tiukoilla voitoilla.

Trump kohtasi thaimaalaisen Thepchaiya Un-Noohin ja ottelu venyi täyteen 19 freimiin Trumpin voittaessa 10-9. Ding kohtasi Anthony McGillin, joka läpäisi karsinnat kolmella voitollaan. Ding kuitenkin peittosi McGillin 10-7. Trumpin ja Dingin väliset ottelut ovat olleet tiukkoja läpi pelaajien historian.
Trump ja Ding kohtasivat German Mastersin finaalissa 2014


Viimeisin kohtaaminen on 2018 German Masterista, jolloin Trump oli parempi freimein 3-5. Trump on myös nyt ennakkosuosikki tässä ottelussa. Trumpilla on alla World Grand Prix:n voitto helmikuusta, kun Dingin turnausmenestys ei ole ollut mitalien hohtoista viimeisen vuoden aikana.Hyödynnä Unibetin tervetuliaisbonus


Nähdäksesi Judd Trumpin ja Ding Junhuin välisen snooker mm-ottelun, sinun ei tarvitse lyödä vetoa ottelusta. Mikäli kuitenkin haluat lisäjännitystä katsoessasi ottelua, suosittelemme hyödyntämään Unibetin uuden pelaajan bonuksella.

Kaikki Unibetin uudet pelaajat saavat ensimmäiselle talletukselleen 100% bonusta, eli talletuksesi tuplataan. Bonusta voi saada aina 100€ saakka. Talletat siis esimerkiksi 20€ katsoaksesi ottelun, voit saada bonuksen avulla 40€ pelitilillesi. Voit lukea lisää Unibet bonuksesta arvostelustamme >>

Katso Judd Trump - Ding Junhui suorana netissä!