Katso Judd Trump - Kyren Wilson snooker-ottelu suorana netissä!

Julkaistu: 14.01.2019 16:55


Katso snookerin The Masters turnauksen huippuottelu Judd Trump - Kyren Wilson suorana lähetyksenä Unibetilla keskiviikkona 16.1.2019 klo 15:00 alkaen!

Judd Trump - Kyren Wilson live stream 16.1.2019


Snookerin The Masters kutsuturnaus tarjoaa heti avauskierroksella todellisen herkkupalan, kun kaksi lajin nuorta supertähteä, Judd Trump ja Kyren Wilson, iskevät yhteen. Huippuottelun voit katsoa suorana Unibetin tarjoamasta ilmaisesta live streamista!

Ottelun katsominen ei voisi olla helpompaa. Tarvitset ainoastaan Unibeitn ilmaisen pelitilin, jolla tulee lisäksi olla positiivinen saldo (vähintään 0,01€). Minkäänlaista rahapelaamista ottelun katsomiseen ei vaadita.

Näin pääset katsomaan live streamin:


UNIBET: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

Unibetin pelitilille voit tallettaa rahaa helposti ja nopeasti kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta, Visa ja Mastercard -korteilla sekä nettilompakoiden, kuten Skrill tai Neteller, kautta.

Katsoaksesi Trumpin ja Wilson ottelun live streamin, sinun ei siis tarvitse lyödä ottelusta vetoa. Mikään ei tietenkään estä pienen lisäjännityksen hakemista Unibetin erinomaisilla kertoimilla ja markkinoiden kenties parhaalla uuden asiakkaan bonuksella.

The Masters - Huippusnookeria koko viikon!


The Masters on snookerin tunnetuin ja arvostetuin kutsuturnaus, joka perinteisesti aloittaa huippusnookerin kevätkauden. Turnauksessa ei ranking-pisteitä ole jaossa, mutta se on yhtä kaikki yksi arvostetuimmista tapahtumista vuosittaisella kiertueella.

Vuoden 2019 The Masters on järjestyksessään 45. kerta kun turnaus järjestetään. Hallitseva mestari on Mark Allen, joka kuitenkin tippui tämän vuoden turnauksessa jo avauskierroksella.

Judd Trumpin ja Kyren Wilsonin kohtaaminen on yksi avauskierroksen odotetuimpia. Molemmat nuorista pelottomista pussittajista ovat olleet viime aikoina hyvässä vireessä, joten luvassa on huipputasokas näytös. Pelaajat edustavat niin snookerin nykyhetkeä kuin suurella todennäköisyydellä myös tulevaisuutta, joten tätä ottelua ei ole syytä missata!
Unibet näyttää Judd Trump - Kyren Wilson live stream ottelun!Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi


Unibet on yksi suomalaisten vedonlyöjien kaikkien aikojen suosikeista. Kohdevalikoima on valtava ja kertoimet hyviä. Uusille asiakkaille on lisäksi tarjolla mainio 100% bonus 100€ asti. Tämän päälle saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon. Myös kierrätysehdot ovat selvästi keskimääräistä helpommat. Minimitalletus bonuksen saamiseksi on 10€.

Lue lisää Unibet-arvostelustamme täältä --->>

Katso Judd Trump - Kyren Wilson snooker-ottelu suorana netissä!