Katso JYP - Lugano CHL-ottelu suorana!

Julkaistu: 15.10.2018 17:30


Katso JYP - Lugano CHL-ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu JYP - Lugano suorana lähetyksenä netissä Nordicbetillä!

JYP - Lugano live stream


JYP taistelee paikasta CHL:n pudotuspeleihin ja kohtaa kotikentällään sveitsiläisen Luganon. Ottelu pelataan tiistaina 16. lokakuuta klo 19:00 alkaen ja näet sen suorana lähetyksen Nordicbetin live streamistä.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

JYP - Lugano kokoonpanot


Jypin kokoonpano päivitetään myöhemmin.

Lugano - JYP parhaat palat


Voit katsoa JYPin ja Luganon edellisen kohtaamisen parhaat palat videolta:Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi JYPin ja Luganon ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>