Katso JYP - Neman Grodno suorana!

Julkaistu: 26.09.2017 14:00


Katso JYP - Neman Grodno suorana!
Katso CHL-ottelu JYP - Neman Grodno suorana live stream -lähetyksenä Nordicbetillä!

JYP - Neman Grodno Live Stream


Jyp saa vastaansa CHL-kauden viidennessä ottelussaan valko-venäläisen Neman Grodnon. Ottelu alkaa tiistaina 3.10. klo 19:00. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun katsominen netissä on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Edellisottelun parhaat palat:


Alta voit katsoa Jypin edellisen CHL-ottelun parhaat palat.JYP - Neman Grodno otteluennakko


Jyväskyläläiset pelasivat CHL:n ensimmäiset ottelut hienosti voittamalla kolme ottelua neljästä ja pitämällä tässä vaiheessa alkulohkon kärkipaikkaa. Jyp ei ole vielä kohdannut valko-venäläistä Neman Grodnoa ja pääsee nyt kotikentällään testaamaan itäblokin joukkueen kunnon.

Jyp päihitti Vienna Capitalsin kahdesti ja EV Zugin kertaalleen chl:n avausottelussa. Jypin parhaana maalintekijänä CHL:ssä on häärinyt Juha-Pekka Hytönen kolmella osumallaan.
Katso JYP - Neman Grodno suorana!


Neman Grodno pelasi mollivoittoisesti ensimmäiset ottelunsa. Neljästä ottelusta kolme meni jatkoajalle saakka ja vain yksi voitto jäi takataskuun. Varsinaisella peliajalla joukkue ei voittanut otteluakaan. Zug sekä Jyp ovat selkeät suosikit menemään jatkoon ja Neman Grodnon tulee venyä melkoiseen ihmeeseen päihittääkseen hyvässä vireessä olevan Jypin.JYP kokoonpano


Alla JYPin päivitetty kokoonpano otteluun.

Maalivahti: Eetu Laurikainen
Varamaalivahti: Juho Olkinuora

1. ketju

Micke Saari - Jarkko Immonen - Jani Tuppurainen

Jaakko Jokinen - Juuso Vainio
2. ketju

Robert Rooba - Juha-Pekka Hytönen - Henri Kanninen

Mikko Kuukka - Mikko Mäenpää3. ketju

Joonas Nättinen - Antti Suomela - Jerry Turkulainen

Nolan Yonkman - Ossi Ikonen
4. ketju

Arttu Likola - Valtteri Hotakainen - Joel Sund

Tuomas Salmela - Samuli RatinenNordicbet