Katso Jyp - Tappara CHL-ottelu suorana!

Julkaistu: 27.10.2017 00:00


Katso Jyp - Tappara CHL-ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu JYP - Tappara suorana live stream lähetyksenä Nordicbetillä!
Arpaonni oli oikukas, kun ainoat jatkoon selvinneet suomalaisjoukkueet joutuivat vastakkain heti CHL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

JYP-Tappara ensimmäinen osaottelu pelattiin tiistaina 31. lokakuuta. JYP voitti ottelun lukemin 3-1 ja on näin ollen lähempänä jatkopaikkaa. Kaksiosaisen ottelusarjan toisen osa pelataan tiistaina 7. marraskuuta kello 19:00. Lue ottelun ennakko ja live stream -ohjeet täältä: Tappara - JYP live stream >>

JYP - Tappara Live stream


JYP ja Tappara kohtaavat CHL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Ottelu alkaa tiistaina 31.10. klo 19:00 alkaen. Matsin näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi JYP ja Tapparan ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Jyp - Tappara edellisen ottelun parhaat palat


Voit katsoa jyp - tappara edellisen kohtaamisen huippuhetket tästä:JYP - Tappara otteluennakko


Suomalaisittain hieman harmittavasti JYP ja Tappara arvottiin pudotuspelipariksi heti ensimmäisellä kierroksella. Ainakin yksi suomalaisjoukkue menee siis jatkoon, mutta JYPillä ja Tapparalla olisi ollut hyvät edellytykset molemmilla mennä myös ulkomaisen joukkueen kustannuksella jatkoon. Tappara voitti CHL:n alkulohkonsa lähes puhtaalla pelillä, häviten vain viimeisen ottelunsa missä lepuuttivat ykkösmiehiään. Jyp sijoittui chl alkulohkossaan toiseksi sveitsiläisen Zugin jälkeen tasapistein.

Molemmat joukkueet ovat Liigassa playoff-viivan yläpuolella, mutta JYP on kärsinyt vaikeuksista viime aikoina. Lokakuu on täyttynyt tappioista ja kriittisyys jo JYPin valmennusjohtoa kohtaan on noussut kannattajien keskuudessa. Tappara on noussut jälleen jaloilleen alkukauden pienen suvantovaiheen jälkeen ja on taas lähellä liigan kärkipäätä.
Katso Jyp - Tappara CHL-ottelu suorana!


Tappara on Liigassa kuuden ottelun voittoputkessa ja meininki näyttää tällä hetkellä jälleen mestarijoukkueelta. Jyp voitti viime ottelun suvereenisti TPS:n vieraana 1-6 ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi juuri vajaa viikko sitten ja ottelu meni jatkoajalle saakka. Ottelussa nähtiin paljon maaleja, kun varsinainen peliaika päättyi 4-4 ja Sebastian Repo ratkaisi pelin jatkoajan ylivoimalla Tapparalle.

Viretiloiltaan ja viime aikoijen suoritustason perusteella voimme odottaa Tapparan menestystä tässä otteluparissa. Ensimmäinen osaottelu pelataan tiistaina 31.10 ja toinen osaottelu Tampereella 7. marraskuuta.Tappara kokoonpano


Alla Tapparan kokoonpano illan otteluun.

Maalivahti: Dominik Hrachovina
Varamaalivahti: Christian Heljanko

1. ketju

Ojamäki - Järvinen - Peltola

Lehtonen - Mikkola
2. ketju

Zaborsky - Jasu - Kuusela

Vittasmäki - Rantakari3. ketju

Luoto - Järvinen - Repo

Elorinne - Kemiläinen
4. ketju

Kärki - Rauhala - Karjalainen

SalonenJYP kokoonpano


Alla JYPin kokoonpano illan otteluun.

Maalivahti: Eetu Laurikainen
Varamaalivahti: Juho Olkinuora

1. ketju

Tuppurainen - Immonen - Nättinen

Kalteva - Vainio
2. ketju

Miklik - Hytönen - Rooba

Kuukka - Mäenpää3. ketju

Turkulainen - Suomela - Puustinen

Ikonen - Jokinen
4. ketju

Kolehmainen - Kanninen - Sund

Saari - AllenNordicbet