Katso Jyp - Vienna Capitals ottelu suorana!

Julkaistu: 26.08.2017 06:00


Katso Jyp - Vienna Capitals ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu Jyp - Vienna Capitals suorana live stream lähetyksenä sunnuntaina 27.8 klo 19:00 alkaen!

Jyp - Vienna Live Stream


Jyp avasi CHL-pelit voitolla EV Zugista 3-2. CHL-kausi jatkuu heti sunnuntaina, kun vastaan asettuu Jyväskylässä Vienna Capitals. Ottelu alkaa sunnuntaina 27.8 klo 19:00. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Jyp - Vienna Capitals otteluennakko


JYP voitti ensimmäisen CHL-ottelunsa hienosti 3-2, kun vastaan asettui Jarkko Immosen vanha seura sveitsiläinen EV Zug. Maalinteossa onnistuivat Kolehmainen, Turkulainen sekä Puustinen. Janne Kolehmainen teki CHL-historiaa lyömällä kiekon verkkoon ennätysajassa. Kiekko oli maalissa ainoastaan 8 sekunnin pelin jälkeen. Seuraavaksi vastaan asettuu Vienna Capitals Itävallasta. Jyp pääsee kotiedun turvin haastamaan Itävallan mestarin. Joukkueet ovat kahdesti kohdannut historiassa European Trophy-turnauksessa. 2012 Vienna vei ottelun 3-2 kotonaan, mutta seuraavana vuonna 2013 Jyp voitti kotonaan Viennan 4-3.

Katso Jypin kokoonpano kaudella 2017-18 tästä --->>

Vienna Capitals pelasi ensimmäisen ottelunsa Valko-Venäjän Neman Grodnoa vastaan. Ottelu päättyi jatkoajan jälkeen valko-venäläisten voittoon 5-4. Myös Neman Grodno iski nopeasti ensimmäisen erän alussa, kun kiekko oli Viennan maalissa vain 28 sekunnin pelin jälkeen ylivoimalla. Viennan tulee ottaa Jypiä vastaan ottelun alkua todella paljon huolellisemmin. Jypiä vastaan ei ole varaa ottaa tyhmiä jäähyjä.
Katso Jyp - Vienna Capitals ottelu suorana!


Jyp on otteluun iso ennakkosuosikki. Kotietu ja rasitusetu on Jypin puolella vahvasti, sillä Vienna joutuu nyt matkustamaan välipäivänä Suomeen ja varsinaiseen lepoon ei jää aikaa. Jyp saa levättyä kotonaan kunnolla ja valmistautua sunnuntain peliin. Vienna on kuitenkin laadukas joukkue ja ei turhaan ole Itävallan mestari. Olkinuora pelasi hyvin maalissa torjuen 27 laukasta. Hän on luultavasti maalin suulla myös sunnuntaina ja hänen tulee jatkaa hyviä otteita puolustajien ohella, jotta Vienna kaatuu.JYP todennäköinen kokoonpano


Jyp pelasi alla olevalla kokoonpanolla Zugia vastaan ja todennäköisesti lähtee sunnuntaina Vienna-otteluun myös samalla kokoonpanolla. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia ja alkukaudesta ketjukoostumuksia haetaan vielä varmasti. Päivitämme varmistetun kokoonpanon lähempänä ottelun alkua.

Maalivahti: Juho Olkinuora
Varamaalivahti: Eetu Laurikainen

1. ketju

Tuppurainen - Immonen - Puustinen

Kalteva - Vainio
2. ketju

Rooba - Hytönen - Kolehmainen

Kuukka - Mäenpää3. ketju

Turkulainen - Suomela - Nättinen

Ikonen - Jokinen
4. ketju

Liikola - Kanninen - Sund

Salmela - SaariNordicbet tarjoaa CHL:ään myös 10€ ilmaisvedon!
Katso Jyp - Vienna Capitals ottelu suorana!