Katso Kalpa - Kometa Brno ottelu suorana!

Julkaistu: 26.08.2017 06:15


Katso Kalpa - Kometa Brno ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu Kalpa - Kometa Brno suorana live stream lähetyksenä 26. elokuuta klo 19:00 alkaen!

Kalpa - Kometa Brno Live Stream


Kalpa aloitti CHL-kautensa hienosti 6-4 voitolla Malmö Redhawksista. Kalpa jatkaa toisella kotiottelulla lauantaina tsekkiläistä Kometa Brno:ta vastaan. Ottelu alkaa lauantaina 26.8 klo 19:00. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Kalpa - Kometa Brno otteluennakko


Kalpa voitti todella komealla kolmannen erän näytöksellä ruotsalaisen Malmö Redhawksin luvuin 6-4. Kalpa oli ennen kolmatta erää 2-4 tappiolla, mutta nousi jopa neljällä tehdyllä kolmannen erän maalilla 6-4 voittoon. Päävalmentaja Sami Kapanen oli tyytyväinen voittoon ja kolmannen erän tason nousuun, mutta painotti erityisesti huolellisuutta kiekottomassa pelissä. Kalpan uudet miehet esiintyivät edukseen, varsinkin kun Kai Kantola napautti hattutempun Malmön verkkoon.

Katso Kalpan kokoonpano kaudella 2017-18 täältä --->>

Kometa Brno on raskaalla vierasreissulla ja pelasi juuri Stavangerissa voitettuaan Stavanger Oilersin tiukasti 1-2. Vieraskentillä pelaaminen ei toisen maan joukkueita vastaan ole helppoa ja se nähtiin ensimmäisellä kierroksella. Stavangerilla oli viimeisessä erässä paikka tasoittaa ottelu rankkarista, mutta Markus Sobergin epäonnistuttua loppunumeroiksi jäi 1-2.
Katso Kalpa - Kometa Brno ottelu suorana!


Kometa Brno joutuu nyt matkustamaan pitkän matkan Stavangerista Kuopioon, joka luo todellisen etulyöntiaseman Kalpalle. Tsekkiläiset matkasivat ensin yhdellä välilaskulla Stavangeriin vajaat 2000km Norjaan. Suoria lentoja Brnosta ei Stavangeriin kulje. Sieltä he joutuvat jatkamaan vielä toiset vajaat 2000km Kuopioon. Välipäivä menee kokonaan matkustaessa.

Kalpan saadessa levätä kotona, ovat he ennakkosuosikkeja otteluun. Kalpan tulee kuitenkin saada hötkyily pois ja tehdä fiksuja päätöksiä kiekottomana. Tsekkiläistä joukkuetta ei saa päästää vastahyökkäyksiin, niinkuin Malmö pääsi muutaman kerran liian helposti.Kalpan todennäköinen kokoonpano


Kalpa lähtee samalla kokoonpanolla, millä kaatui toissapäivänä Malmö. Kokoonpano nähtävillä alapuolella.

Maalivahti: Niko Hovinen
Varamaalivahti: Denis Godla

1. ketju

Jokinen - Sebok - Lavoie

Maione - Riikola
2. ketju

Tavi - Vainiola - Nuutinen

Seppälä - Lukka3. ketju

Gymer - Luostarinen - Kantola

Mäkinen - Leskinen
4. ketju

Mutanen - Ruuttu - Piipponen

Knuutinen(13.h) - ParikkaNordicbet tarjoaa myös 10€ ilmaisvedon CHL:ään!
Katso Kalpa - Kometa Brno ottelu suorana!