Katso Kalpa - Malmö ottelu suorana!

Julkaistu: 22.08.2017 02:00


Katso Kalpa - Malmö ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu Kalpa - Malmö Redhawks suorana torstaina 24.8 klo 19:00 alkaen!

Kalpa - Malmö Redhawks Live Stream


Kalpa aloittaa CHL-kautensa kotiottelulla Niiralan Montussa ruotsalaista Malmö Redhawksia vastaan. Ottelu alkaa torstaina 24.8 klo 19:00. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.Kalpa - Malmö Redhawks otteluennakko


Viime kauden Liiga-finalisti Kuopion Kalpa aloittaa CHL:n kotiottelulla Malmötä vastaan. Kalpa on uudistunut jälleen paljon ja mm. päävalmentaja Pekka Virta on siirtynyt pois Lukon päävalmentajaksi. Eero Kilpeläinen, joka on ollut Liigan yksi parhaista maalivahdeista siirtyi myös Ruotsiin. Sami Kapanen ottaa ohjat täksi kaudeksi toimien viime kaudella kakkosvalmentajana.

Malmö Redhawks pelasi itsensä Ruotsin liigassa välieriin, joka on kova suoritus. Viime kaudella Malmössä edusti yksi suomalainen Ilari Filppula, joka on tulevaksi kaudeksi siirtynyt kuitenkin takaisin Liigaan ja TPS:n paitaan.

Kalpa ei tule pääsemään ottelussa helpolla. Ruotsin liigan taso on pysynyt todella hyvänä viime vuodet ja monet kovat suomalaisetkin ovat siirtyneet Liigasta Ruotsiin. Keskiarvolta SHL on hieman Liigaa kovempi ja kärkijoukkueita vastaan on jokaisella Liiga-joukkueella kovat paikat. Kuopiossa alkukausi on aina hieman tahmea yleisömäärän ja tunnelman osalta hallissa. Täksi kaudeksi kuitenkin tämäkin voi hieman parantua viime kauden menestyksen vuoksi. CHL ei kuitenkaan yleisesti ole katsojie niin hyvin kiinnostanut.

Katso Kalpan kokoonpano kaudella 2017-18 täältä --->>

Kalpa tulee varmasti nojaamaan jälleen vahvaan kollektiiviseen joukkuepeliin. Vaikka Pekka Virta on siirtynyt peräsimestä pois, hän on varmasti jättänyt jälkensä joukkueen pelityyliin. Jää kuitenkin nähtäväksi, tulee Kalpa pelaamaan aivan yhtä ääri kiekkokontrollilla kuin aikaisemmin. Malmötä vastaan se on kuitenkin fiksua, sillä mitä enemmän Kalpa pitää kiekkoa, sitä vähemmän Malmöllä on mahdollisuuksia. Ottelu tulee olemaan varmasti fyysinen ja vähämaalinen ja molemmat joukkueet pelaavat tarkasti hakien joukkueella onnistumisia.Kalpan todennäköinen kokoonpano


Kalpa valmistautui CHL-kauden alkuun useammalla harjoitusottelulla. Tuloksena kolme tappiota neljästä ottelusta. Joukkue hakee vielä ketjukoostumuksia ja peliään, mutta tunnelmat joukkueen pelaajien haastatteluista päätellen on silti hyvät. Viimeisimmässä harjoitusotteluissa peliaikaa sai nuoret kokelaat ja mm. Iisalmen Peli-Karhuista, eli IPK:sta Janne Katosalmi. Todennäköisin kokoonpano nähtiin kuitenkin Saipaa vastaan käydyssä ottelussa. Päivitämme varmistetun kokoonpanon lähempänä ottelua.

Maalivahti: Niko Hovinen
Varamaalivahti: Denis Godla

1. ketju

Jokinen - Ikonen - Lavoie

Maione - Riikola
2. ketju

Tavi - Sebok - Piipponen

Seppälä - Lukka3. ketju

Gymer - Luostarinen - Kantola

Mäkinen - Leskinen
4. ketju

Mutanen - Ruuttu - Nuutinen

Kinnunen - ParikkaNordicbet