Katso Kalpa - Stavanger suorana!

Julkaistu: 02.10.2017 22:29


Katso Kalpa - Stavanger suorana!
Katso CHL-ottelu Kalpa - Stavanger suorana live stream lähetyksenä Nordicbetillä!

Kalpa - Stavanger Live Stream


Kalpa isännöi norjalaista Stavangeria Niiralan montussa seuraavassa CHL-ottelussaan. Ottelu alkaa keskiviikkona 4.10. klo 19:00 alkaen. Matsin näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Edellisottelun parhaat palat:


Alta voit katsoa Kalpan edellisen CHL-ottelun parhaat palat Malmötä vastaan.Kalpa - Stavanger otteluennakko


Kalpa on kovan paikan edessä, kun B lohkon toisesta jatkopaikasta savolaiset kamppailevat vielä Malmön kanssa. Kometa Brno on jo varmistanut jatkopaikan ja on tällä hetkellä lohkon kärkipaikalla. Kalpan täytyy voittaa molemmat jäljellä olevat kaksi ottelua ja Malmö ei saa saada pistettäkään. On siis todennäköistä, että Kalpa ei tule olemaan jatkossa.

Tulevaan otteluun Kalpa lähtee kuitenkin ennakkosuosikkina ja varmasti motivoituneena. Liigassa viime ajat ovat olleet kuopiolaisille vaikeita ja viimeisestä seitsemästä ottelusta on takataskussa vain yksi voitto. Päävalmentaja Sami Kapanen ei ole löytänyt tarvittavaa korjausliikettä ja tappioita on tullut niin koti- kuin vieraskentilläkin. Liigassa Kalpan sijoitus on tällä hetkellä vasta kolmanneksi viimeinen.

Stavanger on kuitenkin ennakkoon nähden Kalpaa heikompi joukkue. Lohkon viimeisenä oleva Stavanger ei tule olemaan helppo pala, sillä he voivat paineettomasti pelata ja hakea hyviä kokemuksia CHL:stä, joka on heille varmasti iso juttu. Norjan liigassa Stavanger on kahdeksan ottelun jälkeen sarjataulukon keskivaiheilla viidentenä.

Kalpan tulee luottaa omaan tekemiseensä eikä ottaa turhan suurta apinaa niskaansa miettimällä aikaisempia häviöitä. Nyt vastaan tulee hieman erilainen joukkue ja Kalpa voi saada tästä tarvittavan suunnanmuutoksen, jos onnistumisia saadaan aikaan. Norjalaiset ovat perinteisesti hyvin fyysisiä ja ahnaasti karvaavia joukkueita.Kalpan kokoonpano


Maalivahti: Helenius
Varamaalivahti: Ruotsalainen

1. ketju

Jokinen - Sebok - Nuutinen

Maione - Riikola
2. ketju

Gymer - Luotsarinen - Kantola

Seppälä - Lukka3. ketju

Tavi - Texier - Lavoie

Mäkinen - Kinnunen
4. ketju

Ruuttu - Vainiola - Mutanen

+IkonenNordicbet