Katso Kärpät - Grenoble ottelu suorana netissä!

Julkaistu: 20.08.2019 12:19


Katso Kärpät - Grenoble ottelu suorana netissä!
Katso CHL-ottelu Kärpät - Grenoble suorana lähetyksenä Unibet TV:stä torstaina 30. elokuuta klo 21:30 alkaen!

Kärpät - Grenoble live stream 30.8.2019


Kärpät avaa CHL-kautensa kotiottelulla Oulussa ranskalaista Grenoblea vastaan. Kärpät on jälleen yksi koko CHL:n ennakkosuosikeista. Näet ottelun suorana lähetyksenä Unibet TV:stä perjantaina 30.8 klo 18:00 alkaen!

unibet tv: katso kärpät - grenoble täältä >>Näin katsot Kärpät - Grenoble ottelun:


Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01€ eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen, mutta ei rahapelaamista.

Toimi näin:


*Talletukset Unibetille pystyt tekemään seuraavilla tavoilla: Verkkopankkitalletus, Luottokortti (Visa/Mastercard), Skrill, Neteller, Paysafecard.

Katso myös Unibetin paranneltu bonus: 200% / 200€ asti


CHL:n alkamisen kunniaksi Unibet tarjoaa kaikille uusille pelaajille koko maailman parhaan vedonlyöntibonuksen. Saat lisärahaa peräti 200% aina 200€ asti. Mikäli siis luot uuden pelitilin ja haluat lyödä vetoa, voit tallettaa 100€ ja saat peräti 300€ pelirahaa.

Minimitalletus on 10€, millä saat yhteensä 30€ pelirahaa. Näet Unibetin sivustolta kaikki CHL-ottelut suorina lähetyksinä, eli voit samassa paikassa lyödä vetosi sisään mukavalla bonusrahalla ja katsoa ottelut live-lähetyksinä.

Kierrätysvaatimus bonuksella on 4-kertainen ja se tulee täyttää vedoilla, missä on vähintään kerroin 1,40. Kierrätysvaatimukset ovat ylivoimaisesti markkinoiden pienimmät ja bonus onkin helppo kierrättää.
Unibet: Lunasta 200% bonus 200€ asti tästä >>