Voittaako Kärpät HIFK:in? Tarjolla hurja 8,35 kerroin!

Julkaistu: 03.04.2019 08:00


Voittaako Kärpät HIFK:in? Tarjolla hurja 8,35 kerroin!
Liigan välierät alkavat! Ottaako Kärpät heti voiton HIFK:istä? Jos uskot näin, pääset hyödyntämään tarjouksen millä saat Kärpille jopa 8,35 kertoimen!
Oulun Kärpät otti puhtaan 4-0 voiton puolivälierissä Ilvestä vastaan, kun taas HIFK joutui kamppailemaan Pelicansin kanssa yhteensä kuuden ottelun verran voittaen sarjan 4-2. Liiga playoffs jatkuu nyt välierillä ja ensimmäinen osaottelu Kärppien ja HIFK:n välillä käydään keskiviikkona 3. huhtikuuta.

Kärpät lähtee suurena suosikkina kotikentällä ensimmäiseen otteluun, kun vedonlyöntiyhtiöt antavat heille kertoimeksi vain n. 1.60. Alta voit kuitenkin lukea tarjouksesta, millä nostat Kärppien kertoimen tänään jopa viisinkertaseksi yli kahdeksaan!

Erikoiskerroin Kärppien voitolle: 8,35


Vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa Kärppien voitolle kertoimen 1,67. Saat kuitenkin lisäksi erikoistarjouksen, minkä avulla kertoimesi nousee yli kahdeksaan, tarkalleen 8,35.

Mikäli sinulla ei ole vielä Coolbetillä lainkaan pelitiliä, saat tervetuliaistarjouksen, mikä nostaa kertoimesi viisinkertaiseksi. Coolbet tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 400% tervetuliaisbonuksen, missä saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa. Löydät Liigan pelikohteet Coolbetiltä valikosta Jääkiekko - Suomi - Liiga.

Esimerkki - näin lunastat kertoimen:


 1. Siirry tästä Coolbetin sivustolle >>
 2. Avaa ilmainen pelitili
 3. Tee 10€ talletus koodilla 4XBONUS
 4. Saat heti 50€ pelirahaa
 5. Lyö 50€ Kärppien voitolle HIFK:sta (kerroin: 1,67)
 6. Voit voittaa alkuperäisellä 10€ talletuksella 83,50€ (kerroin: 8,35)
coolbet: siirry lunastamaan kärppien erikoiskerroin 8,35 tästä >>

Tarjouksen voit lunastaa seuraavilla talletusmenetelmillä: Pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard), Verkkopankkitalletus (Euteller, Trustly), epro-siirto

Säännöt ja ehdot


Kun kyseessä on uuden pelaajan tarjous, liittyy siihen tiettyjä sääntöjä ja ehtoja. Muutenhan uudet pelaajat tallettaisivat vain 10€ ja ottaisivat itselleen 50€ ja siirtäisivät itselleen summan heti takaisin: ilmainen 40€ pienessä hetkessä. Alta löydät Coolbetin tervetuliaisbonuksen säännöt. Mikäli et ole aiemmin tutustunut bonuksiin, voit lukea lisää vedonlyöntibonuksista ja niiden ehdoista täältä >>

 • Tarjous vain uusille asiakkaille
 • 10€ talletus tulee tehdä bonuskoodilla 4XBONUS
 • Bonussumma tulee kierrättää 6x vedonlyönnissä ennen kotiutusta
 • Kierrätyksen minimikerroin 1,50
 • Aikaa kierrätykseen 30 vuorokautta

Voit lukea Coolbet bonusvaihtoehdoista ja ehdoista tarkemmin täältä >>