Katso Kärpät - Nürnberg live stream suorana!

Julkaistu: 01.09.2018 11:21


Katso Kärpät - Nürnberg live stream suorana!
Katso CHL-ottelu Kärpät - Nürnberg suorana Nordicbetin live streamista!

Kärpät - Nürnberg Live Stream


Kärpät polkaisi CHL-kauden käyntiin hienolla kotivoitolla ranskalaisesta Rouenista, kun joukkue luuti vieraat lattian rakoon 4-0 lukemin. Kärppien onnistujiin kuului Sailio, Kivihalme, Pyörälä ja kuka muukaan kuin itse Lasse Kukkonen, joka lakaisi ylivoimalla kiekon reppuun.

Nyt Kärpät kohtaavat saksalaiset Raksilassa ja uskommekin, että Nürnberg joutuu kovaa pyöritykseen. Ottelu alkaa sunnuntaina kello 19:00!

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Maalikooste Kärpät - Rouen ottelusta!
Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Kärpät - Nürnberg ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>