Katso Kärpät - Rouen Dragons suorana netissä!

Julkaistu: 03.08.2018 00:00


Katso Kärpät - Rouen Dragons suorana netissä!
Katso CHL-ottelu Kärpät - Rouen Dragons suorana Nordicbetin live streamistä!

Kärpät - Rouen Dragons live stream


Kärpät kohtaa CHL-avauksessaan Raksilassa ranskalaisen Rouen Dragonsin. Kärpät lähtee otteluun erittäin selvänä suosikkina ja ranskalaiset tulevat todennäköisesti jäämään jalkoihin. Viime kauden Ranskan mestari kuitenkin pelasi hyvän kauden, mutta materiaaliero joukkueiden välillä on liian merkittävä ja yleisö pääsee todistamaan varmasti aikamoisia maalijuhlia! Ottelu alkaa perjantaina 31.8 klo 19:00 alkaen.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Kärppien ja Rouen Dragons ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>