Katso Kärpät - Salzburg suorana netissä!

Julkaistu: 10.12.2018 10:12


Katso Kärpät - Salzburg suorana netissä!
Katso CHL:n puolivälieräottelu Kärpät - Salzburg suorana Nordicbetin live streamistä!

Kärpät - Salzburg live stream 11.12.2018


Oulun Kärpät hävisi ensimmäisen puolivälieräottelun Salzburgille vieraissa 3-2 ja on nyt kovan paikan edessä. Kärppien on voitettava ottelu kahdella maalilla halutessaan jatkoon. Näet ottelun suorana lähetyksenä NordicBetillä tiistaina 11. joulukuuta klo 19:00 alkaen!

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee huolehtia, että tililläsi on tämän verran varoja ja pääset katsomaan peliä.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Salzburg - Kärpät parhaat palat


Voit katsoa ensimmäisen osaottelun parhaat palat videolta.Hyödynnä myös korotettu tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Kärppien ja Salzburgin ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 200€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 200€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Katso Kärpät - Salzburg suorana netissä!