Nurmagomedov vs McGregor | Lyö vetoa & Katso suorana!

Julkaistu: 30.09.2018 20:00


Nurmagomedov vs McGregor | Lyö vetoa & Katso suorana!
Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor | UFC 229 | 6. lokakuuta 2018
viaplay: katso live stream >>


Nurmagomedov - McGregor live stream


UFC maailmassa rytisee, kun Conor McGregor palaa kehään lokakuun 6.päivä. Vastaan asettuu hallitseva mestari ja voittamaton Khabib Nurmagomedov. Ottelu käydään Las Vegasissa T-Mobile Areenalla ja näkyy suorana lähetyksenä Suomessa Viaplay-suoratoistopalvelun kautta. Ottelu näkyy Viaplayn Sport-paketilla, joka maksaa 29,90€ kuukaudessa.

Viaplay Sport - 29,90€/kk


Siirry Viaplayn sivustolle tästä --->>

Viaplayllä on tarjolla runsaasti urheilua Viaplay Sport-paketilla. Paketti kustantaa 29,90€ kuukaudessa ja näet siis Khabib - McGregor ottelun suorana tällä paketilla. Näet myös kaikki muut ottelutapahtuman ottelut ja muut UFC-tapahtumat.

Lisäksi näet kaiken muun urheilun, jota Viaplayllä on tarjolla. Listalla on muun muassa jalkapallon Valioliigaa, Mestarien liigaa, NHL:ää, KHL:ää ja NFL:ää. Kaiken urheilun lisäksi nähtävillä on kaikki Viaplayn sisältämät tv-sarjat.

Nurmagomedov vs McGregor | Lyö vetoa & Katso suorana!

Nurmagomedov vs McGregor: Vedonlyönti & vihjeet
Hyödynnä ottelun vedonlyöntitarjoukset!


Lyö Conor McGregorin voittoa 20,00 kertoimella


Mr Green tarjoaa kaikille uusille pelaajille mahdollisuuden lyödä Conor McGregorin voittoa kertoimella 20,00! Pääset käsiksi hurjaan kertoimeen, kun liityt Mr Greenille alla olevasta linkistä. Voit lyödä McGregorin voittoa 1€ panoksella, mutta voitat 20€ jos voitto napsahtaa irlantilaiselle! Saat voittosi täysin ilman kierrätysvaatimuksia. Voit lukea tarjouksesta tarkemmin tästä.


Nurmagomedov vs McGregor | Lyö vetoa & Katso suorana!

Nappaa 5x10€ ilmaisvedot


VB ja Unibet tarjoaa yhteistyössä kaikille uusille pelaajille bonuksen, millä saat 50€ arvosta ilmaisvetoja. Ilmaisvetojen saaminen vaatii vain tilinavaamisen, sekä 10€ talletuksen ja panostamisen vedonlyöntiin. Kun lyöt siis 10€ edestä vetoja, joko kerralla tai osissa, saat 5x10€ ilmaisvedot. Voit käyttää ilmaisvedot esimerkiksi Khabib - McGregor ottelun vetoihin! Voit lukea tarjouksesta lisää tästä tai siirtyä tarjoussivulle suoraan alta.


Nurmagomedov vs McGregor | Lyö vetoa & Katso suorana!

Nurmagomedov vs McGregor


Conor McGregor otteli viimeksi UFC:ssä vuonna 2016. Vastassa oli tuolloin Eddie Alvarez, jonka McGregor voitti toisen erän tyrmäyksellä. Kyseessä oli yhtä painoluokkaa korkeampi sarja, kun normaalisti McGregor on otellut höyhensarjassa, mutta haastoi Alvarezin kevyen sarjan titteliottelussa. McGregor onkin ainoa, jolla on kahden eri painoluokan UFC-tittelit samanaikaisesti. McGregor on UFC-urallaan otellut 10 ottelua häviten niistä yhden Nate Diazille vuonna maaliskuussa 2016. Yhteensä ammattilaisotteluita McGregorilla on 24, joista 21 on voittoja ja 3 tappiota.

Khabib Nurmagomedov on ollut voittamaton omalla vapaaottelu-urallaan ammattilaisena. 26 peräkkäistä voittoa, joista myös 10 viimeisintä on tullut UFC:ssä. Khabib otteli ennen UFC:tä Venäjällä ProFC:ssä. Khabib on syntynyt Venäjällä vuonna 1988. Hän voitti UFC:n kevyen sarjan tittelin huhtikuussa 2018 kukistettuaan viiden erän mittelössä pisteillä Al Laquintan.

Otteluennakko


Vahvuudet


Khabib Nurmagomedov on suosikki otteluun lähdettäessä. Vedonlyöntisivustot antavat venäläisen voitolle tällä hetkellä noin 1,60 kertoimia. Nurmagomedovia pidetään monella osa-alueella parempana ottelijana kuin Conoria, varsinkin kun puhutaan painimisesta. Hän on profiililtaan painija ja on matossa todella taitava ja vahva.

Vaikka Conor McGregor on 5cm lyhyempi kuin Nurmagomedov, on irlantilaisella jopa selkeästi pidempi ulottuvuus. Conorin etuna on hänen vahvemmat lyönnit ja potkut ja pidemmällä ulottuvuudella omaa etulyöntiaseman, jos ottelu pysyy pystyssä. Heti jos mennään mattoon, ollaan venäläisen tontilla. Conor on urallaan ollut huomattavasti nopeampi viimeistelyissään ja hänen ottelut eivät ole kestäneet keskiarvolta läheskään yhtä kauaa kuin venäläisellä. Venäläinen tuskin tyrmää Conoria ja jos voittaa ottelun, tapahtuu se todennäköisimmin tuomaripäätöksellä. Tuomaripäätökselle vedonlyönnissä saa tällä hetkellä suhteellisen korkeaa kerrointa 4,4 Betfairilla.

Tilastot


Nurmagomedov 26-0
- Tyrmäykset 8
- Luovutukset 8
- Tuomaripäätökset 10
McGregor 21-3
- Tyrmäykset 18
- Luovutukset 1
- Tuomaripäätökset 2
- Tappiot 3UFC 229 - Ottelut & Aikataulu


Ottelutapahtuma käynnistyy Suomen aikaa lauantaina ja sunnuntain välisenä yönä n. klo 01:30. Illan aikana T-Mobile Areenalla nähdään yhteensä 12 ottelua, joista kolme on naisten ja loput yhdeksän miesten. Illan pääottelu Khabib - McGregor nähdään n. klo 7:00 aamulla. Viaplayn Sport-paketin kautta näkee kaikki ottelut suorana.

Aikataulu


01:30 R.LaFlare - T.Martin (Welterweight, miehet)
02:00 G.Manyard - N.Lentz (Lightweight, miehet)
02:30 L.Lansberg - Y.Kunitskaya (Bantamweight, naiset)
03:00 S.Holtzman - A.Patrick (Lightweight, miehet)
03:30 A.Ladd - T.Evinger (Flyweight, naiset)
04:00 V.Luque - J.Turner (Welterweight, miehet)
04:30 S.Pettis - J.Formiga (Flyweight, miehet)
05:00 M.Waterson - F.Herrig (Strawweight, naiset)
05:30 D.Lewis - A.Volkov (Heavyweight, miehet)
06:00 O.Saint Preaux - D.Reyes (Light Heavyweight, miehet)
06:30 T.Ferguson - A.Pettis (Lightweight, miehet)
07:00 K.Nurmagomedov - C.McGregor (Lightweight, miehet)
viaplay: katso ufc 229 suorana >>