Nurmagomedov vs McGregor | Betsaa & Katso suorana!

Julkaistu: 20.08.2018 20:00


Nurmagomedov vs McGregor | Betsaa & Katso suorana!
Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor | UFC 229 | 6. lokakuuta 2018
viaplay: katso live stream >>

Nurmagomedov - McGregor live stream


UFC maailmassa rytisee, kun Conor McGregor palaa kehään lokakuun 6.päivä. Vastaan asettuu hallitseva mestari ja voittamaton Khabib Nurmagomedov. Ottelu käydään Las Vegasissa T-Mobile Areenalla ja näkyy suorana lähetyksenä Suomessa Viaplay-suoratoistopalvelun kautta. Ottelu näkyy pay per view:nä, mutta hintaa ei ole vielä varmistettu.

Viaplay varmistaa lähetyksen hinnan lähempänä ottelua.

Viaplay Sport - 29,90€/kk


Siirry Viaplayn sivustolle suoraan tästä --->>

Päivitämme tälle sivulle tiedon pay per view-paketin hinnasta heti kun tieto julkaistaan. Jos olet kiinnostunut katsomaan muuta urheilua ennen ottelua, on Viaplayllä tarjolla runsaasti urheilua Viaplay Sport-paketilla. Paketti kustantaa 29,90€ kuukaudessa ja näet kaikki muut UFC-ottelutapahtumat suorana. Lisäksi näet kaiken muun urheilun, jota Viaplayllä on tarjolla runsaasti. Näet muunmuassa jalkapallon Valioliigaa, Mestarien liigaa, NHL:ää, KHL:ää ja NFL:ää. Kaiken urheilun lisäksi nähtävillä on kaikki Viaplayn sisältämät tv-sarjat.

Nurmagomedov vs McGregor | Betsaa & Katso suorana!

Nurmagomedov vs McGregor: Vedonlyönti & vihjeet
Nurmagomedov vs McGregor


Conor McGregor otteli viimeksi UFC:ssä vuonna 2016. Vastassa oli tuolloin Eddie Alvarez, jonka McGregor voitti toisen erän tyrmäyksellä. Kyseessä oli yhtä painoluokkaa korkeampi sarja, kun normaalisti McGregor on otellut höyhensarjassa, mutta haastoi Alvarezin kevyen sarjan titteliottelussa. McGregor onkin ainoa, jolla on kahden eri painoluokan UFC-tittelit samanaikaisesti. McGregor on UFC-urallaan otellut 10 ottelua häviten niistä yhden Nate Diazille vuonna maaliskuussa 2016. Yhteensä ammattilaisotteluita McGregorilla on 24, joista 21 on voittoja ja 3 tappiota.

Khabib Nurmagomedov on ollut voittamaton omalla vapaaottelu-urallaan ammattilaisena. 26 peräkkäistä voittoa, joista myös 10 viimeisintä on tullut UFC:ssä. Khabib otteli ennen UFC:tä Venäjällä ProFC:ssä. Khabib on syntynyt Venäjällä vuonna 1988. Hän voitti UFC:n kevyen sarjan tittelin huhtikuussa 2018 kukistettuaan viiden erän mittelössä pisteillä Al Laquintan.

Otteluennakko


Vahvuudet


Khabib Nurmagomedov on suosikki otteluun lähdettäessä. Vedonlyöntisivustot antavat venäläisen voitolle tällä hetkellä noin 1,60 kertoimia. Nurmagomedovia pidetään monella osa-alueella parempana ottelijana kuin Conoria, varsinkin kun puhutaan painimisesta. Hän on profiililtaan painija ja on matossa todella taitava ja vahva.

Vaikka Conor McGregor on 5cm lyhyempi kuin Nurmagomedov, on irlantilaisella jopa selkeästi pidempi ulottuvuus. Conorin etuna on hänen vahvemmat lyönnit ja potkut ja pidemmällä ulottuvuudella omaa etulyöntiaseman, jos ottelu pysyy pystyssä. Heti jos mennään mattoon, ollaan venäläisen tontilla. Conor on urallaan ollut huomattavasti nopeampi viimeistelyissään ja hänen ottelut eivät ole kestäneet keskiarvolta läheskään yhtä kauaa kuin venäläisellä. Venäläinen tuskin tyrmää Conoria ja jos voittaa ottelun, tapahtuu se todennäköisimmin tuomaripäätöksellä. Tuomaripäätökselle vedonlyönnissä saa tällä hetkellä suhteellisen korkeaa kerrointa 3,2 Coolbetillä.

Tilastot


Nurmagomedov 26-0
- Tyrmäykset 8
- Luovutukset 8
- Tuomaripäätökset 10
McGregor 21-3
- Tyrmäykset 18
- Luovutukset 1
- Tuomaripäätökset 2
- Tappiot 3Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>