Kometa Brno - JYP live stream - Katso CHL-ottelu suorana!

Julkaistu: 10.12.2017 19:50


Kometa Brno - JYP live stream - Katso CHL-ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu Kometa Brno - JYP suorana live stream -lähetyksenä Nordicbetillä!

Kometa Brno - JYP Live stream


JYP matkaa CHL puolivälierien toiseen osaotteluun Tsekkiin Kometa Brnota vastaan. Ensimmäinen osaottelu päättyi tasapeliin 3-3. Toinen osaottelu alkaa tiistaina 12.12 klo 18:30. Matsin näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi JYPin ja Kometa Brnon ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

JYP - Kometa Brno parhaat palat


Voit katsoa edellisen JYP - Kometa Brno kohtaamisen huippuhetket tästä:Kometa Brno - JYP otteluennakko


JYP ja Kometa Brno kohtasivat Jyväskyllä 5. joulukuuta ensimmäisessä osaottelussa. Ottelu oli tilastojen valossa ja silmälläkin havaittavissa aivan JYP:in hallintaa. Kometa Brno:hon kohdistui paljon odotuksia, mutta Jyväskyläläiset pettivät itsensä ja lopputuloksena oli vain tasapeli. Hyvää jyväskyläläisten esityksessä kuitenkin oli loppun saakka taisteleminen ja tasoituksen kaivaminen aivan pelin lopussa.

JYP aloitti ottelun huonosti ja lopulta ottelussa hattutempun tehnyt Jan Suss pääsi täräyttämään pelin 0-1 kuuden minuutin kohdalla. Sama mies osui toistamiseen alle kaksi minuuttia myöhemmin. Varsinkin ensimmäinen maali meni täysin Juho Olkinuoran piikkiin, kun epäonnisesti kiekko ei ollutkaan räpylässä ja tipahti otollisesti Sussin eteen ja hänellä oli helppo homma törkätä kiekko tyhjään maaliin.
Kometa Brno - JYP live stream - Katso CHL-ottelu suorana!


JYP oli ylivoimanen tilastojen valossa, joka enteilee hyvää toista osaottelua ajatellen. JYP laukoi ottelussa 39 kertaa, kun Brno ainoastaan 11 kertaa. Maalivahtipeli oli eittämättä isossa roolissa, kun vain 11 laukauksesta kolme meni sisään Olkinuoran selän taakse. Tämän on pakko parantua seuraavaan otteluun, jos JYP meinaa jatkaa välieriin. Siihen JYP:illä on kaikki mahdollisuudet. JYP:iltä maalin teossa onnistui Suomela, Puustinen ylivoimalla sekä lopun tasoitusmaalin värkkäsi Mäenpää.

"Alku oli vaikea ja siinä tuli hupskeikkaa maalia. Opeteltiin, miten kaveri tulee. Siinä on aina eri juttuja, kun eri maan joukkueita vastassa. Pelin edetessä päästiin koko ajan paremmin mukaan. Huomioitiin kyllä kaveri, mutta se ei hallinnut meidän peliä liikaa", kommentoi päävalmentaja Marko Virtanen jypliiga.fi sivulla

Kotijoukkue Kometa Brno on hienoinen ennakkosuosikki kotikentällään. Pelaaminen keski-euroopassa ei ole helppoa ulkomaiselle joukkueelle. Kotietu on yleensä todellinen ja fanikulttuuri ja yleisön tuoma tuki on aivan erilaista kun Suomessa. Tämän ottelun voittaja jatkaa siis välieriin ja kohtaa joko Trinecin tai Brynäsin. Trinec voitti ensimmäisen osaottelun 3-1 ja on suuri suosikki etenemään välieriin.


JYP kokoonpano


Jypin kokoonpanossa ei nähdä todennäköisesti suuria muutoksia. Ketjukoostumukset pidetään hyvin samana, mutta päivitämme tähän alle varmistetun kokoonpanon lähempänä ottelua.

Maalissa aloittaa hyvin todennäköisesti jälleen Juho Olkinuora.
Kometa Brno - JYP live stream - Katso CHL-ottelu suorana!


Maalivahti: Juho Olkinuora

1. ketju

Kolehmainen - Immonen - Tuppurainen

Kalteva - Vainio
2. ketju

Louhivaara - Hytönen - Miklik

Kuukka - Mäenpää3. ketju

Turkulainen - Suomela - Puustinen

Ikonen - Jokinen
4. ketju

Rooba - Kanninen - Sund

Yonkman - HonkaKometa Brno kokoonpano


Kometa Brnon kokoonpanosta löytyy kokeneita pelaajia, jotka saattavat olla tuttuja suomalaisille niin NHL:stä kuin myös arvokisoista. Joukkueen ykköskentässä viilettää muunmuassa lähes 900 NHL-ottelua pelannut Martin Erat.

Päivitämme varmistetun kokoonpanon lähempänä ottelun alkua.
Kometa Brno - JYP live stream - Katso CHL-ottelu suorana!


Maalivahti: Marek Ciliak
Varamaalivahti: Karel Vejmelka

1. ketju

Erat - Hruska - Zatovic

Nemec - Barinka
2. ketju

Zohorna - Necas - Mallet

Krejcik - Gulasi3. ketju

Horky - Cermak - Docekal

Stencel - Bartejs
4. ketju

Hascak - Vincour - SvobodaNordicbet