Katso Kometa Brno - KalPa ottelu suorana!

Julkaistu: 31.08.2017 08:15


Katso Kometa Brno - KalPa ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu Kometa Brno - KalPa suorana live stream lähetyksenä torstaina 31.8. klo 19:00 alkaen!

Kometa Brno - KalPa Live Stream


KalPalla on kahdesta ottelusta alla voitto ja tappio. Sen sijaan Kometa Brno on voittanut molemmat ottelunsa. Edellisessä keskinäisessä kamppailussa Brno oli parempi maalein 4-2, joten nyt Kalpalla on revanssin paikka.

Kalpa pelaa CHL-kauden kolmannessa ottelussa Kometa Brnoa vastaan! Ottelu alkaa torstaina 31.8 klo 19:00 alkaen. Näet matsin suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Katso alta edellisen Kometa Brno - KalPa -ottelun parhaat palat.Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Kometa Brno - Kalpa -live streamin sinun ei tarvitse lyödä vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä samalla jonkun vedon otteluun sisään, kannattaa se tehdä tämän mukavan bonuksen avulla!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Kometa Brno - KalPa otteluennakko


Kometa Brno on aloittanut CHL-kauden todella vahvasti kahdella vierasvoitolla. Ensin joukkueen onnistui kaataa norjalainen Stavanger 2-1, minkä jälkeen Brno voitti Kalpan 4-2. Kuudella pisteellä Brno johtaakin omaa lohkoaan takanaan Kalpa (3p.), Malmö (3p.) ja Stavanger (0p.).

Kalpa hävisi siis Brnolle 4-2, mutta onnistui komeasti voittamaan Malmön maalein 6-4. Ottelu oli varsin eriskummallinen, sillä Malmö johti ottelua jo parhaimmillaan 4-1, mutta Kalpa onnistui tästä huolimatta nousemaan hurjalla kirillään 6-4 -voittoon.

Vieraskentällä Brno on varmasti entistäkin hankalampi kaataa, joten Kalpan tulee parantaa peliään, mikäli se mielii voittoon.Kalpan todennäköinen kokoonpano


Alla kokoopano, millä KalPa pelasi edellisottelussa Kometaa vastaan. Lopullinen kokoonpano päivitetään myöhemmin.

Maalivahti: Niko Hovinen
Varamaalivahti: Denis Godla

1. ketju

Jokinen - Sebok - Lavoie

Maione - Riikola
2. ketju

Tavi - Vainiola - Nuutinen

Seppälä - Lukka3. ketju

Gymer - Luostarinen - Kantola

Mäkinen - Leskinen
4. ketju

Mutanen - Ruuttu - Piipponen

Knuutinen(13.h) - ParikkaNordicbet tarjoaa myös 10€ ilmaisvedon CHL:ään!
Katso Kometa Brno - KalPa ottelu suorana!