Katso Henri Kontisen ja John Peersin välierä suorana!

Julkaistu: 06.09.2017 14:50


Katso Henri Kontisen ja John Peersin välierä suorana!
Henri Kontinen ja John Peers etenivät US Openin tennisturnauksessa jo välierävaiheeseen. Ottelu voit katsoa live stream -lähetyksenä ilmaiseksi netissä.

Henri Kontinen / John Peers Live stream


Henri Kontinen ja John Peers ovat edenneet tenniksen US Open -turnauksessa vakuuttavasti, sillä parivaljakko ei ole hävinnyt vielä erääkään. Seuraavaksi vastaan asettuu Jean-Julier Rojer ja Horia Tecau.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Unibetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 0,01€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Unibetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Unibetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Unibetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Reilusti tennis-lähetyksiä netissä!


Unibet näyttää todella laajan kattauksen tennistä joka päivä omalla sivustollaan. Kaikki tennis-lähetykset toimivat myös mobiilissa, eli voit katsoa tennis-ottelut myös puhelimella tai tabletilla.

Voit lukea aiheesta lisää tenniksen livestream -sivultamme tai vastaavasti voit tutustua tarkemmin Unibetin sivustoon täältä.

Unibet