Liverpool - Arsenal: Lunasta korotettu kerroin!

Liverpool - Arsenal: Lunasta korotettu kerroin!
Liverpool ja Arsenal kohtaavat lauantain päätteeksi Valioliigassa. 888sport tarjoaa huippumatsiin korotettua kerrointa kumman tahansa joukkueen voitosta.
Englannin Valioliiga jatkuu viikonloppuna maaottelutauon jälkeen ja tarjolla on todella kiehtovia matseja! Lauantain karkelot huipentaa Liverpoolin ja Arsenalin mittelö, joka on kaikilla mittareilla todella tärkeä taulukossa perättäin oleville joukkueille.

Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa tähänkin huippumatsiin todella kovia kertoimia. Kaikki uudet asiakkaat saavat 888sportilta huippukertoimen kumman tahansa joukkueen voitosta! Liverpoolin puolesta voit lyödä vetoa kertoimella 7,00, Arsenal puolestaan saa kertoimen 41,00!

Tarjouksen saat hyödynnettyä helposti avaamalla uuden pelitilin 888Sportille, tallettamalla vähintään 10€ kampanjakoodilla 888ODDS ja lyömällä 5€ panoksen kumman tahansa joukkueen puolesta. Normaalin kertoimen mukainen voitto maksetaan käteisenä ja ylimääräinen osuus hyvitetään ilmaisvetona.

Erikoistarjous otteluun Liverpool - ArsenalLiverpool

1,45 -> 7,00
Veikkaa Liverpoolia

Arsenal

6,00 ->41,00
Veikkaa ArsenaliaOhjeet tarjouksen hyödyntämiseen


Kampanja on auki kaikille 888sportin uusille asiakkaille. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä ole, voit hyödyntää huippukertoimet nyt avaamalla ilmaisen pelitilin. Kampanjassa tulee myös tehdä ensimmäinen talletus (min 10€) koodilla 888ODDS. Maksimipanos vedossa on 5€ ja kampanjakoodin vaatima minimitalletus on 10€. Saat normaalin kertoimen mukaisen voiton rahana ja ylimääräisen osuuden ilmaisvetona.

 • Siirry 888Sport tarjoukseen tästä >>
 • Rekisteröi ilmainen pelitili (Paina kampanjasivun painiketta "Lyö vetoa nyt")
 • Tee ensimmäinen talletus (koodi: 888ODDS)
 • Pelaa singleveto panoksella 5€
 • Valitse haluamasi korotettu kerroin

+Säännöt ja ehdot


 1. Kampanja voimassa 20.11.2021 klo 19:30 saakka
 2. Kampanja vain 888Sport uusille asiakkaille
 3. Kampanja saatavilla yksinoikeudella Veikkausbonukset.comista
 4. Kampanjassa tulee tehdä talletus koodilla 888ODDS
 5. Maksimipanos 5€, minimitalletus 10€
 6. Ilmaisvedon voitoista maksetaan nettovoitot