Nappaa talteen huippukerroin 50,00 Man Unitedin voitolle Citystä!

Julkaistu: 04.03.2021 12:09

Nappaa talteen huippukerroin 50,00 Man Unitedin voitolle Citystä!
Mr Green tarjoaa uusille pelaajille hurjaa korotettua kerrointa Manchester Unitedin voitosta sunnuntain Valioliigan Manchesterin paikallismatsiin.
Jalkapallon Valioliiga tarjoilee todellisen herkkupalan sunnuntai-iltaan, kun Manchester City ja Manchester United iskevät yhteen Etihadilla. Ottelu alkaa olla sarjakakkonen Unitedille lähes pakkovoiton paikka, mikäli paikalliskilpailija vielä aiotaan tosissaan haastaa. Onko Unitedista kaatamaan viime aikoina tyrmäävässä iskussa ollut City?

Vedonlyöntisivusto Mr Green varmistaa isoon matsiin vielä isomman kertoimen Man Unitedille. Voit lunastaa huippuotteluun tyrmäävän kertoimen 50,00 vierasjoukkue Unitedin voitosta!

Tarjous on tarjolla kaikille uusille pelaajille Mr Greenillä ja koskee ottelun 1x2-kohdetta. Maksimipanos korotetulle kertoimelle on 1€ ja erikoiskerroin löytyy pelikupongilta välittömästi sen jälkeen, kun kohde on kupongille lisätty. Mikä mukavinta, korotetun kertoimen voitot maksetaan pelitilille puhtaana käteisenä, eli mitään kierrätysvaatimuksia ei kampanjaan liity.

Näin saat huippukertoimen haltuusi:


Mr Green: lunasta 50,00 kerroin Man Unitedille! >>


+Säännöt ja ehdot


  1. Kampanja voimassa Man City - Man Utd otteluun 4. maaliskuuta klo 18.30 saakka
  2. Kampanjassa tulee lyödä max. 1€ veto Man Unitedin 1x2-voitolle
  3. Voitot käteisvoittoja ilman kierrätysvaatimuksia
  4. Tarjous on voimassa vain Suomessa asuville pelaajille
  5. Mr Greenin yleiset säännöt ja ehdot pätevät
  6. Tarjous voimassa uusille Mr Greenin asiakkaille