Toistaako historia itseään Nokia-areenan avausottelussa? Nappaa superkerroin!

Toistaako historia itseään Nokia-areenan avausottelussa? Nappaa superkerroin!
Toistaako historia itsesään Tampereen uuden jäähallin avausottelussa? Lyö vetoa nostalgisesta tuloksesta korotetulla kertoimella!
Perjantai-iltana kirjoitetaan suomalaiseen jääkiekkohistoriaan uusi luku, kun Tampereen jättiläiset Tappara ja Ilves kohtaavat uuden Nokia-areenan avausottelussa. Siinä missä halli on uudenkarhea, seuroilla on yhteistä historiaa takanaan Liiga jäiltä roppakaupalla.Legendaariselle Hakametsän hallille jätettiin hyvästit yli 45 vuoden jälkeen viime viikonloppuna. Vuoden 1965 MM-turnaukseen valmistunut halli oli Suomen ensimmäinen jäähalli ja ensimmäinen ottelu hallissa pelattiin jo vuoden 1965 tammikuun lopulla.

Tuo avausottelu pelattiin Tampereen ja muun Suomen joukkueen kesken ja päättyi lukemiin 4-4. Vedonlyöntisivusto NordicBet on lähtenyt tunnelmoimaan historian siivillä ja peliyhtiö antaakin tämän perjantain Tappara-Ilves -ottelun 4-4-tulokselle poikkeuksellisen kertoimen – joka on luonnollisesti 44.00!

Pääset suoraan vedonlyöntikohteseen klikkaamalla kerrointa tai "lyö veto" painiketta.- Tämän lopputuloksen normaalikerroin pyörii jossain 34-40 välillä, joten kyllä tässä annetaan asiakkaalle myös extra valueta, jos Nokia-areenalla pelattavan ensimmäisen ottelun tulos toistaa historiaa, sanoo Bettsson Groupin Ruotsin maajohtaja Mattias Wennerkvist.

Huippupeliin on tarjolla myös paljon muita hyviä kertoimia!


Ensimmäisessä SM-sarjan ottelussa Hakametsässä kohtasivat muutamaa päivää myöhemmin luonnollisesti Tappara ja Ilves. Ilves vei tuon kohtaamisen nimiinsä maalein 5-3.

Perjantain ottelussa kertoimien valossa Tappara on hienoinen suosikki ja myös ensimmäisen maalin tekijäksi Tapparan kerroin on Ilvestä pienempi. Tupsukorville sen sijaan tarjotaan suosikin asemaa Nokia-areenan historian ensimmäisen jäähyn ottajaksi.

Pääset suoraan vedonlyöntikohteseen klikkaamalla kerrointa tai "lyö veto" painiketta.Kumman joukkueen voittoon sinä uskot? Käy ottamassa osaa äänestykseen SM-liiga Memes Facebook-sivulla!
Tekstin lähde: Betsson Group