Katso Krakow - HIFK suorana!

Julkaistu: 26.09.2017 14:01


Katso Krakow - HIFK suorana!
Katso CHL-ottelu Krakow - Hifk suorana live stream -lähetyksenä Nordicbetillä!

Krakow - HIFK Live Stream


HIFK kohtaa CHL-kaukalossa seuraavaksi puolalaisen Krakowin. Ottelu alkaa tiistaina 3. lokakuuta klo 20:30. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa ja vaivatonta. Sinun tulee ainoastaan rekisteröidä ilmainen käyttäjätunnus Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Alta voit katsoa edellisottelun parhaat palan Munchenia vastaanKrakow - Hifk otteluennakko


HIFK on aloittanut kautensa niin CHL:ssä kuin Liigassakin hyvin vaikeasti. CHL:ssä tähän mennessä neljästä ottelusta on kasassa neljä tappiota, joista yksi on tullut rankkarikisassa. Heti ensimmäisten pelien jälkeen varmistui, että Munchen sekä Brynäs jatkavat alkulohkosta ja Hifk sekä Krakow jättävät leikin kesken. Tämä voi näkyä joukkueiden peli-ilmeissäkin, sillä otteluissa ei ole enää minkäänlaista panosta.

Krakow on myös hävinnyt kaikki neljä edellistä CHL-otteluaan. Viimeisimmät kaksi ottelua he pystyivät pistämään kampoihin Brynäsille ja Munchenille häviten ottelut vain yhdellä maalilla. Ensimmäisissä otteluissa heitä vietiin kuitenkin kuin pässiä narussa, kun ensin Munchen voitti heidät 6-2, jonka jälkeen Brynäs pöllytti vielä 8-0.HIFK kokoonpano


Alla on HIFK:n kokoonpano illan otteluun.

Maalivahti: Niilo Halonen
Varamaalivahti: Niklas Bäckström

1. ketju

Petrell - Tyrväinen - Rask

Eronen - Salmela
2. ketju

Nordgren - Åsten - Haataja

Finley - Kaski


3. ketju

Thorell - Carlsson - Tamminen

Salmi - O'Connor
4. ketju

Engberg - Kulmala - Hämäläinen

Ulander - TeppoNordicbet