Katso Athletic Bilbao - Real Madrid suorana !

Katso Athletic Bilbao - Real Madrid suorana  !
Athletic Bilbao - Real Madrid suorana sivuilla 22.12. kello 22:30!

Athletic Bilbao - Real Madrid live stream 22.12.2021Athletic Bilbao katkaisi viime kierroksella kahdeksan voitottoman La Ligan ottelun putkensa, kun se kukisti Real Betisin 3-2. Ei Bilbao niin kovin kehnosti ole viime aikoina pelannut, pallo vain ei ole pomppinut.
Kun Athletic Bilbao joulukuun alussa pelasi Real Madridia vastaan Santiago Bernabeulla, niin Madrid voitti 1-0, vaikka Bilbao loi selvästi enemmän kunnon maalipaikkoja.

Real Madrid oli viime kierroksen ottelussa Cadizia vastaan täysin ylivoimainen, mutta silti sen piti tyytyä maalittomaan tasapeliin. Real laukoi 36 kertaa tekemättä maaliakaan.

Koronavirus kiusaa Espanjassakin futisjoukkueita. Kummaltakin joukkueelta on pelaajia koronakaranteenissa. Siihen päälle loukkaantumiset ja pelikiellot, niin paljon on kakkosketjun miehiä kentällä.

Avaa Betsafen live stream keskiviikkona kello 22:30. La Ligaa ruudulla!

Betsafe: Katso Athletic Bilbao - Real Madrid Betsafen sivuilta! >>


Betsafella otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Betsafe: Katso Athletic Bilbao - Real Madrid Betsafen sivuilta! >>