Jaossa 40 leffalippua - lunasta omasi helposti!

Julkaistu: 08.01.2018 08:52


Jaossa 40 leffalippua - lunasta omasi helposti!
Veikkausbonukset jakaa elokuvalippuja 20 nopeimmalle osallistujalle. Yhteensä lippuja on jaossa 40 kappaletta, eli jokainen osallistuja saa kaksi lippua (1+1).
MM95 -elokuvan julkaisun ja U20 MM-kisojen kunniaksi Veikkausbonukset.com jakoi joulun jälkeen 20 leffa-lippua. Nyt alkaa uusi kampanja, missä jaossa on tuplamäärä lippuja, eli yhteensä 40 elokuvalippua! 20 nopeinta osallistujaa saavat liput.

Kilpailun säännöt ovat samat kuin viime viikolla.

Näin lunastat ilmaiset leffa-liput (jäljellä: 34kpl)


Lippuja jaetaan kaikille, jotka luovat uuden pelitilin ja tekevät ensitalletuksen Nordicbetin sivustolle.

Tässä toisessa osiossa lippuja on jaossa 40 lippua, 20 nopeimmalle, eli jokaiselle kaksi lippua per osallistuja.


  1. Siirry tästä Nordicbetin sivustolle >>
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Tee ensimmäinen talletus (väh. 20€)
  4. Saat kaksi leffalippua
MM 95 elokuvaHuom. Leffalippuja jaetaan kahdellekymmenelle ensimmäiselle pelitilin rekisteröineelle ja talletuksen tehneelle. Osallistujat tarkistetaan aina seuraavana päivänä ja voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostilla. Kampanja jatkuu niin pitkään kuin leffalippuja riittää.

Leffalippuja jäljellä (Päivitetty 9.1.2017 klo 13:15): 34kpl

MM 95 Elokuva: Osallistu lippukisaan tästä >>


Leffalippu -kampanja


Elokuvalippuja jaetaan 20 nopeimmalle osallistujalle - kaksi lippua per osallistuja. Mikäli osallistujia on yli kaksikymmentä, tarkastetaan pelaajien rekisteröitymisen ajankohta ja liput jaetaan sen mukaan kymmennelle nopeimmalle.

Osallistujat tarkastetaan aina seuraavana arki-iltapäivänä, jonka jälkeen päivitetään myös tälle sivulle, kuinka paljon lippuja on jäljellä. Leffalippuja jaetaan kahden lipun paketeissa (1+1) ja tässä toisessa kampanjassa niitä on jaossa 20:lle nopeimmalle.

Kampanja on vain suomalaisille, uusille Nordicbetin pelaajille, jotka ovat tehneet talletuksen. Sääntöjenmukaisesti kilpailuun osallistuneihin pelaajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse ja leffaliput toimitetaan e-lippuina sähköpostitse.

Finnkino lahjaliput:


  • Liput lähetetään osallistujille sähköpostilla
  • Jokainen osallistuja saa kaksi (2x) Finnkinon lahjalippua
  • Lahjalipun voi käyttää Finnkinon teatterissa tai verkkokaupassa sarjanumeron avulla
  • Molemmat liput oikeuttaa yhteen, enintään 12,50 e pääsylippuun. Jos lipun hinta ylittää 12,50 e, ylimenevä osa veloitetaan
  • Voimassa lähtien: 27.12.2017
  • Voimassa asti: 27.12.2018

Huomaathan, että kilpailu on vain Veikkausbonukset.comin lukijoille. Sinun tulee siis rekisteröidä pelitilisi Nordicbetille tämän sivun linkkien kautta, jotta olet oikeutettu elokuvalippuihin.

Hyödynnä samalla uusien pelaajien vedonlyöntibonus


Kun siirryt Nordicbetille ja luot uuden pelitilin, saat myös ensimmäiselle talletuksellesi 100% arvoisen vedonlyöntibonuksen aina 100€ asti.

Mikäli osallistut kampanjaan ja teet 20 euron talletuksen, saat pelirahaa vedonlyöntiin yhteensä 40 euroa. Voit myös tallettaa 100 euroa, jolloin saat pelirahaa yhteensä 200 euroa.

Nordicbetin vedonlyöntibonus tulee kierrättää vain kuusi (6x) kertaa minimikertoimella 1,50. Kierrätyksen jälkeen voit kotiuttaa voittosi.
Nordicbet: Siirry sivustolle tästä & osallistu kampanjaan >>


Talletuksen tekeminen Nordicbetille:


Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill & Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla. Kilpailuun osallistuaksesi minimitalletus on kuitenkin 20€.