Voittaako Leijonat olympiakultaa? Lyö vetoa riskittömällä vedolla!

Julkaistu: 07.02.2018 13:27


Voittaako Leijonat olympiakultaa? Lyö vetoa riskittömällä vedolla!
Olympiakiekko käynnistyy keskiviikkona 14. helmikuuta. Sitä ennen voit lyödä mestaruusvetosi sisään. Tämän tarjouksen avulla voit lyödä vetosi sisään riskittömästi.
Guts tarjoaa 10€ riskittömän vedon ja kertoimen 8,25 Suomen olympiakultaan. Lyö vetosi ja voit voittaa 82,50€. Mikäli vetosi menee väärin, saat rahasi takaisin. Tarjous on voimassa sekä uusille että vanhoille Gutsin pelaajille.

Guts: 10€ riskitön veto Suomen olympiakultamitalille


Vedonlyöntisivusto Guts tarjoaa 10€ arvoisen riskittömän vedon olympialaisten jääkiekon mestaruusvetoihin Suomelle. Lyö 10 euroa vetoa Suomen puolesta ja mikäli vetosi menee väärin, saat rahasi takaisin 10€ vedonlyöntibonuksena.

Näin lunastat bonuksen:


 1. Siirry tästä Gutsin sivustolle >>
 2. Mikäli sinulla ei vielä ole, rekisteröi ilmainen pelitili
 3. Ilmoittaudu mukaan kampanjaan
 4. Tee 10€ talletus ja lyö 10€ veto Suomen olympiakultaan (kerroin 8,25)
 5. Mikäli Suomi voittaa kultaa, voitat 82,50€
 6. Mikäli Suomi ei voita, saat rahasi takaisin 10€ vedonlyöntibonuksena

Tarjouksen säännöt & ehdot:


 • Tarjous voimassa: 14.2.2018 kello 12:00 asti
 • Mikäli vetosi voittaa, saat pitää voittosi ilman kierrätysvaatimuksia
 • Tarjoukseen ei voi osallistua Skrill- tai Neteller-talletuksella
 • 10€ palautus hyvitetään 72h sisällä vedon ratkeamisesta
 • Vedon tulee olla suora voittajaveto
 • Palautuksena saatu vedonlyöntibonus tulee kierrättää yhden (x1) kerran
 • Minimikerroin kierrätyksessä: 1,80

Mikäli haluat, voit käyttää myös Gutsin uusien pelaajien bonuksen. Huomaathan, että tarjouksia ei voi kuitenkaan yhdistää. Mikäli käytät uuden pelaajan talletusbonuksen, tulee sinun täyttää ensin kierrätysvaatimukset ja lyödä vasta sitten riskittömän vedon Suomen voitolle.

Guts

Lisää ilmaisvetoja olympialaisiin


Edellinen Gutsin tarjous on voimassa sekä uusille että vanhoille pelaajille. Markkinoilla on tarjolla kuitenkin myös reilusti vain uusille pelaajille suunnattuja riskittömiä vetoja, sekä ilmaisvetoja.

Alla on esiteltynä tämän hetken parhaita ilmaisvetoja ilman kierrätysvaatimuksia. Löydät kaikki tämän hetken ilmaisvedot täältä.

Royal Panda: 20€ ilmaisveto


Royal Panda tarjoaa uusille pelaajille 20€ arvoisen ilmaisvedon. Sinun tulee ensin tehdä 20€ talletus ja lyödä mikä tahansa veto minimikertoimella 2,00. Kun vetosi on ratkennut, saat välittömästi 20€ arvoisen ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.


Mr Green: 2x25€ ilmaisvedot


Mr Green tarjoaa vedonlyöntiin ilmaisvetoja peräti 50€ edestä ilman kierrätystä. Saat 2x25€ ilmaisvedot kun lyöt ensin 25€ vedon mihin tahansa vapaavalintaiseen kohteeseen. Mr Green tarjoaa myös paljon erikoiskertoimia urheiluvedonlyöntiin, kuten esimerkiksi Liigan, Valioliigan ja Olympialaisten kohteisiin.


Redbet: 2x10€ ilmaisvedot


Kolmannet ilmaiset vedot ilman kierrätystä tarjoaa vedonlyöntisivusto Redbet. Saat kaksi 10€ arvoista ilmaisvetoja, kun lyöt ensin yhden 20€ vedon minimikertoimella 1,80. Myöskään tämä uusien pelaajien tarjous ei siis sisällä lainkaan kierrätysehtoja, vaan voit kotiuttaa heti kaikki voittosi, mitä saavutat ilmaisvedoilla.