Levante - Atletico Madrid suorana Unibet TV:stä!

Levante - Atletico Madrid suorana Unibet TV:stä!
Levante - Atletico Madrid Unibet TV:ssä torstaina 28.10. kello 22:30!

Levante - Atletico Madrid live stream 28.10.2021La Ligan mestaruudesta saattaa hyvinkin tulla Madridin paikalliskamppailu. Barcelona on jo kuutamolla, ellei nyt sitten Koemanin potkujen jälkeen tapahdu jotain ihmettä.

Real Madrid on tällä hetkellä sarjakärjessä, mutta jos Atletico Madrid nyt voittaa kehnon Levanten vieraissa, niin se nousee tasapistesiin. Kärjessä on vielä ruuhkaa, mutta eivätköhän Real Betisin ja Real Sociedadin kaltaiset pienemmät ryhmät putoa talven raskailla kierroksilla suurempien vauhdista.

Viime kierroksella Atletico Madrid pelasi Real Sociedadin kanssa tasan 2-2. Levante taas meni häviämään Sevillalle hullussa matsissa 3-5. Levante ei ole vielä tällä kaudella voittanut otteluakaan, ja tuskin voittaa nytkään.

Avaa Unibet TV:n live stream 28.10. illalla kello 22:30, livenä näkyy Levante vastaan Atletico Madrid.

Unibet TV: Katso Levante - Atletico Madrid täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Levante - Atletico Madrid täältä >>