Osallistu Liigaveikkaukseen ja voita 500€ pelirahaa!

Osallistu Liigaveikkaukseen ja voita 500€ pelirahaa!
Coolbet juhlistaa liigakauden alkua veikkauskisalla, jossa eniten oikeita vastauksia veikannut voittaa 500€ pelirahaa vedonlyöntiin.
Liiga on täällä taas ja vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa avausviikonloppuun veikkauskisan, jossa tarjolla on 500€ pelirahaa. Pelin henki on selvä. Mukaan pääset lyömällä vähintään 5€ vetoa Liigan otteluista aikavälillä 8.9. - 11.9. minimikertoimella 1.50.

Kun olet lyönyt ehdot täyttävän liigavedon pääset osallistumaan 1X2-veikkauskisaan, jossa haetaan oikeaa riviä lauantain liigakierrokselle. Eniten oikeita vastauksia veikannut kilpailija nappaa 500€ pelirahaa! Peliraha tulee kierrättää 1 kerran vedonlyönnissä minimikertoimella 1.50.

Näin osallistut Liigan veikkauskisaan:


 • Siirry Coolbet sivustolle tästä
 • Avaa uusi pelitili jos sinulla ei sitä vielä ole
 • Lyö vähintään 5€ liigaveto
 • Osallistu veikkauskisaan kampanjasivulla
 • Veikkaa oikein ja voit voittaa 500€ pelirahaa!

Coolbet: osallistu veikkauskisaan täältä >>
+Säännöt ja ehdot


 1. Kampanja on voimassa 8.9. klo 14:30 – 11.9. klo 16:00 välisenä aikana.
 2. Veikkauskisassa jaetaan yksi pääpalkinto, joka on 500 € pelirahaa.
 3. Peliraha tulee kierrättää 1 kerran vähintään 1,50 kertoimella ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa tai käyttää muihin tuotteisiin.
 4. Osallistuakseen tulee kampanja-aikana lyödä vähintään 5 € edestä vetoa Liigan otteluihin vähintään 1,50 kertoimilla. Veto voi olla single- tai yhdistelmäveto. Jos kyseessä on yhdistelmäveto, tulee vähintään yhden vedon kohteen olla Liigasta. Veto voi olla myös outright-veto, kunhan se on Liigasta.
 5. Kilpailun voittaa eniten oikeita vastauksia saanut pelaaja.
 6. Jos useammalla kuin yhdellä kilpailijalla on eniten oikeita vastauksia veikkauskilpailussa, valitaan voittajaksi se kilpailija, joka jätti veikkauksensa ensimmäisenä.
 7. Coolbetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.