Nappaa korotetut kertoimet otteluun Liverpool - Chelsea!

Julkaistu: 03.03.2021 14:49

Nappaa korotetut kertoimet otteluun Liverpool - Chelsea!
Valioliigan arkikierros tarjoaa torstaille hienon ottelun, kun Liverpool isännöi Chelseaa. 888sport tarjoaa huippuotteluun korotettua kerrointa kumman tahansa joukkueen voitolle.
Englannin Valioliiga kääntyy loppusuoralle. Hallitseva mestari Liverpool on yllättäen jäänyt jo kauas sarjan kärjestä heikomman alkuvuoden ansiosta. Chelsea puolestaan on ennen torstain ottelua pinnan Poolin yläpuolella sarjassa viidentenä. Panosta ei siis tästä matsista puutu. Lähtökohdat otteluun ovat melko tasaiset Liverpoolin ollessa pieni suosikki.

Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa isoon otteluun komeita korotettuja kertoimia. Kaikki uudet asiakkaat saavat 888sportilta huippukertoimen kumman tahansa joukkueista voitosta! Liverpoolin puolesta voit lyödä vetoa kertoimella 12,00, Chelseaa puolestaan voit veikata kertoimella 17,00.

Tarjouksen saat hyödynnettyä helposti avaamalla uuden pelitilin 888Sportille, tallettamalla vähintään 10€ kampanjakoodilla 888ODDS ja lyömällä 5€ panoksen kumman tahansa joukkueen puolesta. Normaalin kertoimen mukainen voitto maksetaan käteisenä ja ylimääräinen osuus hyvitetään ilmaisvetona.

Erikoistarjous otteluun Liverpool - ChelseaLiverpool

2,25 -> 12,00
Veikkaa Liverpoolia

Chelsea

3,10 ->17,00
Veikkaa ChelseaaOhjeet tarjouksen hyödyntämiseen


Kampanja on auki kaikille 888sportin uusille asiakkaille. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä ole, voit hyödyntää huippukertoimet nyt avaamalla ilmaisen pelitilin. Kampanjassa tulee myös tehdä ensimmäinen talletus (min 10€) koodilla 888ODDS. Maksimipanos vedossa on 5€ ja kampanjakoodin vaatima minimitalletus on 10€. Saat normaalin kertoimen mukaisen voiton rahana ja ylimääräisen osuuden ilmaisvetona.

 • Siirry 888Sport tarjoukseen tästä >>
 • Rekisteröi ilmainen pelitili (Paina kampanjasivun painiketta "Lyö vetoa nyt")
 • Tee ensimmäinen talletus (koodi: 888ODDS)
 • Pelaa singleveto panoksella 5€
 • Valitse haluamasi korotettu kerroin

+Säännöt ja ehdot


 1. Kampanja voimassa 4.3.2021 klo 22:15 saakka
 2. Kampanja vain 888Sport uusille asiakkaille
 3. Kampanja saatavilla yksinoikeudella Veikkausbonukset.comista
 4. Kampanjassa tulee tehdä talletus koodilla 888ODDS
 5. Maksimipanos 5€, minimitalletus 10€
 6. Ilmaisvedon voitoista maksetaan nettovoitot