Liverpool - Man City - Sunnuntain paras tarjous on tässä!

Liverpool - Man City - Sunnuntain paras tarjous on tässä!
Nähdäänkö pyhän huippumatsissa ainakin yksi maali? Saat sille tolkuttoman kertoimen 10,00 NordicBetiltä!
Vilkkaan futisviikonlopun ykkösmatsista ei ole epäselvyyttä. Liverpoolin ja Manchester Cityn kohtaaminen Anfieldilla huipentaa jalkapalloviikon hienolla tavalla. Onko luvassa veret seisauttava puolustustaisto vai nähdäänkö maanosan huippuseurojen välillä maali-iloittelu? Niin tai näin, nyt on aika lyödä vetoa!

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa supermatsiin kovan tarjouksen. Voit lunastaa nyt uutena asiakkaana korotetun kertoimen vähintään yhdelle maalille ja lyödä vetoa sen puolesta peräti 10.00 kertoimella (maksimipanos 1€)! Tämän lisäksi voit halutessasi lunastaa 100% talletusbonuksen aina 100€ asti.

Näin lunastat huippukertoimen 10,00


Nordicbet: Avaa pelitili ja lunasta korotettu kerroin ››

+Säännöt ja ehdot


  1. Korotettu kerroin 10.00 (normaali kerroin 1.05) kohteelle ottelun Liverpool - Man City yli 0,5 maalille näkyy "Liverpool–Manchester City"-ottelun vetokohteiden "Suositut"-kohdassa ennakkovedonlyönnissä. Maksimipanos kohteessa on 1 euro.
  2. Kertoimen korotettu osuus (10.00 miinus normaali kerroin) maksetaan bonusrahana, joka tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä 14 päivän aikana vedoilla, joissa on vähintään 1.50 kerroin
  3. Pienin 100 % bonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 100 €
  4. Bonus tulee kierrättää 6 kertaa Vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,50. Järjestelmävedot eivät täytä bonuksen kierrätysehtoja