Katso Liverpool - Manchester City FA Community Shield suorana netissä!

Julkaistu: 04.08.2019 00:00


Katso Liverpool - Manchester City FA Community Shield suorana netissä!
Katso FA Community Shield ottelu Liverpool vastaan Manchester City suorana lähetyksenä Unibet TV:stä sunnuntaina 4. elokuuta!

Liverpool - Manchester City live stream 4.8.2019


FA Community Shield on vuosittain järjestettävä Englannin jalkapallokauden "avajaisottelu". Ottelussa kohtaavat vuosittain FA Cupin ja Valioliigan voittajat. Tällä kaudella kamppailussa kohtaavat siis FC Liverpool ja Manchester City. Perinteitä ottelulla riittää, sillä kamppailua on käyty jo vuodesta 1908. Tuolloin toki Clarity Shieldin nimellä.

Otteluun on myös ihan hyvin tarjolla vedonlyöntikertoimia, sekä erilaisia muita tarjouksia. Esimerkiksi Betssonin kautta saat Liverpoolin voitolle korotetun kertoimen 5,10 tai Man Cityn voitolle korotetun kertoimen 2,40.


Näin katsot Liverpool - Man City ottelun


Otteluiden katsominen Unibetilla on helppoa. Sinulla tarvitsee vain olla voimassa oleva pelitili, sekä vähintään yksi sentti, eli 0,01€ saldoa. Otteluiden katsominen siis vaatii talletuksen, mutta ei rahapelaamista. Kun sinulla on yksi sentti pelitililläsi, näet kaiken urheilusisällön hamaan tulevaisuuteen saakka ilman kuukausimaksuja. Unibetilla pystyt katsomaan otteluita kätevästi myös mobiililaitteellasi.
UNIBET-TV: Siirry katsomaan Liverpool - Manchester City ottelua tästä >>

Unibetille voit tallettaa rahaa helposti ja nopeasti:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbank, Handelsbanken, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Unibetille on 10€ kaikilla talletustavoilla. Talletukset näkyvät pelitilillä pankkisiirtoa lukuunottamatta välittömästi, joten pääset nopeasti kiinni myös live streameihin.