Katso Los Angeles Clippers - Cleveland Cavaliers suorana Betsafen sivuilla!

Katso Los Angeles Clippers - Cleveland Cavaliers suorana Betsafen sivuilla!
Los Angeles Clippers - Cleveland Cavaliers suorana Betsafen sivuilla 28.10. kello 05:30!

Los Angeles Clippers - Cleveland Cavaliers live stream 28.10.2021Lauri Markkanen ja Cleveland Cavaliers vastassa Los Angeles Clippers! Matsi alkaa torstaina kello 05:30, eli normaalihommiin lähtevä voi katsella jälkimmäisen puoliajan samalla, kun syö aamupuuroa ja juo kahvinsa.

Cavaliersin NBA-kausi on alkukankeuden jälkeen lähtenyt liikkeelle mukavasti. Viimeksi se aloitti vieraskiertueensa komeasti voittamalla mainion Denver Nuggetsin 12 pisteellä. Lauri Markkanen löi alkutahdit otteluun katkaisemalla viime kauden MVP-pelaaja Nikola Jokicin syötön ja painamalla omasta päästä toiseen päähän, ja donkkaamalla vielä Jokicin yli, niin että MVP kaatui perseelleen lattialle. Se oli posteridonkki, niin kuin Amerikassa sanotaan!

Clippers on toinen kova lännen joukkue. Se aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta viimeksi Portland meni jo nurin selvästi 116-86.

Avaa Betsafen live stream heti kun heräät, niin pääset mukaan matsiin. Ylösheitto on kello 05:30!

Betsafe: Katso Los Angeles Clippers - Cleveland Cavaliers Betsafen sivuilta! >>


Betsafella otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Betsafe: Katso Los Angeles Clippers - Cleveland Cavaliers Betsafen sivuilta! >>