Katso Los Angeles Clippers - Utah Jazz suorana Unibet TV:stä!

Julkaistu: 14.06.2021 13:30

Katso Los Angeles Clippers - Utah Jazz suorana Unibet TV:stä!
Los Angeles Clippers - Utah Jazz suorana Unibet TV:ssä! Ottelu alkaa 15.6. klo 05:00.

Los Angeles Clippers - Utah Jazz live stream 15.6.2021


Los Angeles Clippersin ja Utah Jazzin pudotuspelisarja on NBA:n kermaa. Ei olisi ihme, jos nämä kaksi pelaisivat vielä seiskaottelunkin. Utah vei kaksi ensimmäistä peliä kotikentällään, mutta kolmosmatsissa Clippersin tähtikaksikko Leonard sekä George pelasivat parasta peliään ja Clippers kavensi voittoihin 1-2.

Utah Jazz oli koko NBA:n runkosarjan ykkönen. Los Angeles Clippers voitti runkosarjassa viisi matsia vähemmän, mutta eivät ne tiistai-illan ottelut marraskuussa enää paina ollenkaan.

Clippersin ja Jazzin neljäs kohtaaminen Los Angelesin Staples Centerissä alkaa kello 05:00 Suomen aikaa. Jos heräilee seitsemän aikoihin kahvin keittoon, niin ehtii vielä nähdä loppuratkaisut! Avaa Unibet TV – paras paikka NBA -korikselle!

Unibet TV: Katso Los Angeles Clippers - Utah Jazz täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Los Angeles Clippers - Utah Jazz täältä >>