Katso Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants suorana Unibet TV:stä!

Katso Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants suorana Unibet TV:stä!
Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants suorana Unibet TV:ssä 22.7. kello 05:10!

Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants live stream 22.7.2021


Huomisen aamukahvin urheiluhupia on tarjolla baseballin MLB -liigasta. USA:n länsirannikon suurseurat Los Angeles Dodgers ja San Francisco Giants aloittavat matsinsa kello 05:10, ja Unibet TV näyttää ottelun suorana. Kahvit tulille ja MLB -baseballia ruutuun!

Kumpikin joukkueista on taas mestaruuskunnossa. Kummallakin on kasassa 59 voittoa, ja vähemmillä häviöillä San Francisco on National Leaguen West -lohkon ykkönen ja LA Dodgers kakkonen.

Dodgers on vetomarkkinoilla kärkipäässä viemään World Seriesin, joksi MLB:n finaalisarjaa kutsutaan. Esimerkiksi Unibetilla Dodgersin mestaruuskerroin on 4.80. Giantsin mestaruudesta Unibet maksaa kertoimen 10.50.

Jos baseball kiinnostaa, niin tätä parempaa matsia tuskin onkaan. Avaa Unibet TV heti aamutuimaan kello 05:10 ja aloita päivä Amerikan pesiksellä!

Unibet TV: Katso Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants täältä >>