Los Angeles Lakers - Cleveland Cavaliers suorana Unibet TV:stä!

Los Angeles Lakers - Cleveland Cavaliers suorana Unibet TV:stä!
Los Angeles Lakers - Cleveland Cavaliers suorana Unibet TV:ssä 30.10. kello 05:30!

Los Angeles Lakers - Cleveland Cavaliers live stream 30.10.2021Cleveland Cavaliers on juuri nyt NBA:n kuuma joukkue, ja Unibet TV näyttää aikaisin aamulla Cavaliersin ottelun Los Angelesin Staples Centeristä, vastassa on legendaarinen Los Angeles Lakers.

Cavaliers on kolmen kovan voiton putkessa. Ensin meni nurin kotona Clevalandissa Atlanta Hawks. Tämän jälkeen Cleveland lähti länsirannikon kiertueelle, josta ei paljon odotettu. Nyt reissu on kuitenkin alkanut voitoilla Denver Nuggetsista sekä Los Angeles Clippersistä.

Cavaliers on pitänyt kolmessa voitto-ottelussaan joka kerta vastustajan alle sadassa pisteessä. Ja ennen puolustamisesta parjattu Lauri Markkanen on ollut Cavaliersin puolustuksen avainpelaaja. Markkanen piti viimeksi Clippersin supertähden Paul Georgen vain 12 pisteessä.

Markkasen omat heitot eivät ole vielä uponneet, mutta jos viime matseissa nähtyyn aktiivisuuteen, puolustukseen ja levypallojen viemiseen vielä lisätään kova hyökkäyspeli, niin sitten Markkanen olisi jo melkein All Star -pelaaja.

Avaa Unibet TV:n live stream aamulla kello 05:30, kentällä Lakers ja Cavaliers.

Unibet TV: Katso Los Angeles Lakers - Cleveland Cavaliers täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Los Angeles Lakers - Cleveland Cavaliers täältä >>